ο Σήφης Μηλιός
ο Σήφης Μηλιός

Ως υποψήφιος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους 2.134 ψηφοφόρους του Λασιθίου που εμπιστεύτηκαν τον πολιτικό λόγο του συνδυασμού μας

και μας ψήφισαν και ειδικότερα τα 501 άτομα που ψήφισαν εμένα προσωπικά και με κατέστησαν πρώτο σε ψήφους από τον συνδυασμό. Λυπάμαι πολύ που για 0,54% δεν καταφέραμε να τους εκπροσωπήσουμε στη Βουλή, θα ήταν όμως Ηράκλειος άθλος και παγκόσμιο φαινόμενο αν ένα πολιτικός σχηματισμός 20 περίπου ημερών, χωρίς κρατική χρηματοδότηση, χωρίς χορηγούς, χωρίς την προβολή των ΜΜΕ, αυτό το κατάφερνε. Εύχομαι ειλικρινά, οι 300 βουλευτές που εκλέχτηκαν, να τον εκπροσωπήσουν πανάξια και να του δώσουν λύσεις στα πολλαπλά προβλήματά του (πράγμα που επιτρέψτε μου όμως να αμφιβάλλω).

Θέλω να διαβεβαιώσω τους ψηφοφόρους μας και μη, ότι το ΚΙΝΗΜΑ δε δημιουργήθηκε για 20 μέρες και μόνο. Ψηφίστηκε από 152.230 ανθρώπους και ήρθε για να μείνει, να μεγαλώσει και να πρωταγωνιστήσει στην πολιτική κονίστρα. Είμαι σίγουρος ότι και με αυτήν την κυβέρνηση, την «αντιμνημονιακή», που έχει και αυτή τις «άλλες λύσεις» (όπως είχε ο κος Σαμαράς τα Ζάππεια και τα 18 σημεία τα οποία αμέσως μόλις έγινε Πρωθυπουργός τα ξέχασε), θα φανεί περίτρανα ότι ο δρόμος που είχε προτείνει το 2010 ο Γεώργιος Παπανδρέου, ήταν ο μόνος δρόμος με βάση το χάος που παρέλαβε από την προηγούμενη κυβέρνηση, προκειμένου να μην χρεωκοπήσουμε και καταστραφεί η χώρα.

Εμείς τα στελέχη και οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το πότε και το πώς θα υλοποιήσει η κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα όλες τις δεσμεύσεις για συντάξεις, μισθούς, προσλήψεις, φόρους, νέες θέσεις εργασίας, απαλλαγή από μνημόνια, χρέη και δανειστές και φυσικά αναμένουμε με πολύ μεγάλη ανυπομονησία να δούμε πότε θα υλοποιήσουν και όλα όσα έχουν υποσχεθεί τα στελέχη του για την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο, τη Σητεία και το Οροπέδιο, για τις εφορίες, τα νοσοκομεία, τα τελωνεία, τα σχολεία, κ.λπ.. Εδώ θα είμαστε να τους τα θυμίζουμε να είναι σίγουροι γι’ αυτό.

Φτιαχτήκαμε για να μείνουμε και τώρα μόλις ξεκινάμε.

Με φιλικούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΙΩΣΗΦ ΜΗΛΙΟΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos