Επικεφαλής του συνδυασμού

Σητεία Δήμος Πρότυπο

Ασυνήθιστος στο να εκφράζει κάποιος διαφορετική άποψη από εκείνον και ακόμη πιο άγνωστο σΆ αυτόν να του ασκείς κριτική, ο Δήμαρχός μας προφανώς έχει αρχίσει να εκνευρίζεται και να χάνει τον έλεγχο.
Πώς αλλιώς α εξηγηθεί το γεγονός ότι ούτε ο ίδιος δε θυμάται ποια ακριβώς στιγμή αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο την προηγούμενη βδομάδα.
Και την εισήγηση για το θέμα το οποίο εσυζητείτο, δεν την ανέγνωσε ο ίδιος όπως αναφέρει ούτε βέβαια ο καθΆ ύλην αρμόδιος προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας, αλλά ο Αντιδήμαρχος κ. Πρωτογεράκης.

Και κάνετε πρόταση και στηρίζετε την άποψή σας στη γνώμη ιδιώτη τοπογράφου μηχανικού (πράγμα πρωτοφανές) και πετάτε στο καλάθι των αχρήστων αδιαφορώντας και απαξιώνοντας τη γνωμοδότηση της τεχνικής υπηεσίας της Νομαρχίας, μόνης αρμόδιας και υπεύθυνης να απαντήσει στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Και, μας κατηγορείτε ότι η συζήτηση αφορούσε προσωπικό θέμα ενός υποψηφίου του συνδυασμού μας. Από πότε κύριοι, οι υποψήφιοι ενός συνδυασμού παύουν να είναι δημότες και να διεκδικούν το δίκιο τους; Με ποιο δικαίωμα επαναφέρετε παρωχημένες πρακτικές και χαρακτηρισμούς «δικοί μας και δικοί σας» μετατρέποντας ουσιαστικά την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε πεδίο προσωπικών αντεγκλήσεων.
Μας κατηγορείτε ότι κωλυσιεργούσαμε για αυτό και καθυστέρησε το Δμοτικό Συμβούλιο.

Κύριοι,
αν θυμάστε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση είχαν προσκληθεί λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων και πήραν το λόγο, ο Βουλευτής κ. Καρχιμάκης, οι Δήμαρχοι κ. Δρακάκης και κ. Χατζηνάκης καθώς και ο Αντινομάρχης κ. Πατεράκης.
Την ημερήσια διάταξη λοιπόν, την καθορίζει ο Πρόεδρος και αυτός κρίνει και αξιολογεί τη διάρκεια της συνεδρίασης, προετοιμάζοντας και τη θεματολογία. Για την καθυστέρηση λοιπόν, να απευθύνεστε σε αυτόν, τον μόνο υπεύθυνο να σας δώσει απάντηση.
Και από πότε κύριοι, η διαφορετική άποψη ενός μέλους μιας ομάδας αποτελεί ένδειξη «παιδικής χαράς» όπως μας αποκαλείτε; Αν εμείς είμαστε παιδική χαρά, εσείς με τις επιστολές και δημοσιεύσεις σας πριν λίγο καιρό όπου καταφερόσασταν και κατηγορούσατε συλλήβδην όλους τους θεσμικούς τοπικούς παράγοντες του ίδιου του κόμματός σας τι ήσασταν; Disneyland;
Και αν πάλι επιμένετε προτιμάμε να μας αποκαλείτε παιδική χαρά παρά να θεωρούμαστε νεκροταφείο ιδεών και απόψεων και να περιμένουμε πώς και πώς να τελειώσει το Συμβούλιο για να πάμε για ύπνο.

Κύριοι,
πρέπει στο εξής να αντιληφθείτε ότι έχετε υποχρέση τουλάχιστον να μας ακούτε και μετά ας αποφασίζετε όπως νομίζετε.
Εξάλλου δεν πιστεύουμε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα σας δίδει τη δυνατότητα να συμπεριφέρεστε αλαζονικά όπως στο παρελθόν.

Δημοτική Παράταξη

Σητεία Δήμος Πρότυπο

Print Friendly, PDF & Email

Από manos