Νίκος Κουρουπάκης

Ο Δήμαρχος Σητείας

Την προηγούμενη εβδομάδα γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη επεισοδίου, του διωγμού που υφίστανται από το Δήμαρχο και τη Δημοτική του παράταξη οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα της πόλης μας. Ο κος Δήμαρχος αντί να απαντήσει στα πολλά ερωτήματα που έχουν τεθεί τους τελευταίους μήνες γύρω από το μεγάλο πρόβλημα των απορριμμάτων, αντί να αναλάβει έστω και για μια φορά τις πολιτικές του ευθύνες για τις τεράστιες παραλείψεις και τα λάθη του, τιμωρεί τους ελάχιστους εναπομείναντες (τυχαία άραγε?) εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Στην ουσία τους τιμωρεί (θα θέλαμε και μια εξήγηση για τη διαφορετικότητα των ποινών), λόγω της συμμετοχής τους στη μεγάλη απεργία που εκδηλώθηκε πριν 2 μήνες στη χώρα μας. Οι προσχηματικοί λόγοι που επικαλείται δεν πείθουν ούτε και το φανατικότερο των οπαδών του.
Καταγγέλλουμε τη φασιστικής έμπνευσης ποινικοποίηση των μαζικών και συνδικαλιστικών αγώνων των εργαζόμενων και καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου και της πόλης μας να αντιδράσουν και να σταθούν δίπλα στους διωκόμενους συναδέλφους τους.
Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου να σπάσουν το τείχος της τρομοκρατίας που έχει επιβάλει όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Δήμαρχος και η παρέα του, και να βγουν ανοιχτά να πουν τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μέσα στους αγώνες των ανθρώπων της εργασίας στηρίζοντας κάθε προσπάθειά τους.

Σητεία 22-6-08
Η Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Σητείας

Print Friendly, PDF & Email

Από manos