Δήμος Αγίου Νικολάου, Κρήτης, σύγχρονος δήμος,
Δήμος Αγίου Νικολάου, Κρήτης, σύγχρονος δήμος,

1ο Μέρος:

Δεν καταλάβαμε γιατί ο κ Ζερβός ήθελε να κάνει απολογισμό 6μήνου.

Το διάστημα είναι μικρό και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πεις.

Μετά όμως καταλάβαμε. ‘Ήθελε περισσότερο να ασχοληθεί με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και να αποδομήσει το έργο της. Παλαιοκομματικές τακτικές αλλά μέσα στη λογική του κ Ζερβού.
Θέλουμε λοιπόν να τονίσουμε και να κάνουμε σαφές:
1. Η αντιπολίτευση που κάνουμε είναι εποικοδομητική , μετριοπαθής και στη βάση αρχών. Κριτήριο μας οι κοινωνικές, οικονομικές ανάγκες της κοινωνίας μας.
2. Δεν θα κάνουμε την μηδενιστική, εχθρική, εριστική αντιπολίτευση που έκανε ο κ Ζερβός όταν ήταν στην αντιπολίτευση.
3. Θα υπερασπιστούμε το έργο που έγινε στην περίοδο των οκτώ ετών της δικής διοίκησης. Επιθυμούμε να ολοκληρωθούν τα πολλά έργα που εντάθχηκαν σε προγράμματα και συνεχίζονται. Αποτελούν πλούτο για όλους μας και σημαντική βοήθεια στην παρούσα δημοτική αρχή για να μπορέσει να στραφεί σε άλλες κατευθύνσεις.
Διαφωνούμε με τον συγκεντρωτικό και εγωιστικό τρόπο του κ Ζερβού ο οποίος με στυλ παντογνώστη υποκαθιστά τους πάντες αφαρμόζοντας πεθαμένα και αναχρονιστικά μοντέλα διοίκησης..
Θυμίζουμε επίσης τα πρώτα δείγματα που δείχνουν εριστική διάθεση και έλλειψη κάθε συναίνεσης :
Η στάση στο θέμα των ανεμογεννητριών στο Βραχάσι, που επέβαλαν διαφορετική άποψη από εκείνη της τοπικής κοινωνίας. Εκθέτει και τα μέλη του Δ.Σ.
Τη διαχείριση των θεμάτων του νοσοκομείου και την αντιδημοκρατική του συμπεριφορά στο αίτημα για σύγκλιση του ΔΣ. Η επιτροπή που συστήθηκε από το ΔΣ δεν συνεδρίασε ούτε ΜΙΑ ΦΟΡΑ παρά τα κρίσιμα προβλήματα του χώρου.
Αρνήθηκε να δώσει στην μειοψηφία την αναλογία στα ΔΣ των Επιχειρήσεων και των Οργανισμών.
Γελοιοποιήθηκε το ΔΣ με την πρωτοφανή στάση του στο θέμα των αντιπροσώπων για τον ΕΣΔΑΚ. Θυμίζουμε ότι είχαν εκλεγεί οι Χαριτάκης και Αφορδακός και ο κ Ζερβός ακύρωσε, με ευθύνη και των Συμβούλων της πλειοψηφίας, την ομόφωνη απόφαση και εξελέγη ο ίδιος. Πρωτοφανής θεσμική και αυταρχική συμπεριφορά !!! Αυτό μάλιστα το αποκαλεί αποτελεσματικότητα!!!
Αδιαφορούν πλήρως για την υπεράσπιση του παραλιακού δρόμου Μίλατος Σίσι, όπου ο γνωστός ξενοδόχος παρανομεί κατά σύστημα
Κλπ.κλπ.
Θα συνεχίσουμε με τις συγκεκριμένες αναφορές που έκανε ο κ Ζερβός.

Σύγχρονος Δήμος
Γραφείο Τύπου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos