Δήμος Αγίου Νικολάου, Κρήτης, σύγχρονος δήμος,
Δήμος Αγίου Νικολάου, Κρήτης, σύγχρονος δήμος,

Η Δημοτική Κοινότητα Βραχασίου πήρε απόφαση εναντίον της επένδυσης στο Αζιλακόδασος.

Υπάρχει πάγια τακτική να γίνεται σεβαστή η άποψη της τοπικής κοινωνίας. Είναι από τα βασικά απαιτούμενα των νέων Δήμων. Αυτό γινόταν μέχρι σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αγίου Νικολάου. Μέχρι που με ευθύνη ορισμένων ήρθε ο Ζερβός… Σιγά μην σεβαστεί τις απόψεις του Βραχασίου … Σε αντίθεση με σύνολο σχεδόν των φορέων του τόπου, σ αντίθεση με την αντιπολίτευση που εκφράζει το 60%, ο κ Ζερβός του 40% ,με την ανοχή των συμβούλων του, που τους έφερε σε δύσκολη θέση, προώθησε αντίθετη απόφαση και ο Δήμος δεν θα συνταχθεί με την κοινωνία αλλά με εκείνους που απεργάζονται μια ανεξέλεγκτη παράδοση σε ανεξέλεγκτα συμφέροντα. Μια τακτική που οδήγησε στην κοινωνική καταστροφή!!!

Βέβαια η απόφαση πέρασε οριακά. 14 μ14 ψήφους!!!! Οι κκ Μουδατσάκης και Μασσάρος από την πλειοψηφία, δεν πείσθηκαν και διέσωσαν το προσωπικό τους κύρος … Ο κ Ζερβός του 40% έχει την άποψη πως έχει την πλειοψηφία και κάνει ότι θέλει !! Τα περί δημοκρατίας και συναίνεσης είναι άγνωστα πεδία γι αυτόν…

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.