το κεντρικό νοσοκομείο του νομού, αποδομείται σιγά - σιγά
το κεντρικό νοσοκομείο του νομού, αποδομείται σιγά – σιγά

Ο «Σύγχρονος Δήμος» σε ανακοίνωση του, ανακινώντας ξανά τα ζητήματα  που σχετίζονται με  το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου,  ουσιαστικά θεωρεί ότι η υποβάθμιση που υπάρχει σήμερα στο ΓΝΝΑΝ,  οφείλεται στη Δημοτική Αρχή του τελευταίου εξαμήνου.

Μάλλον  ο επικεφαλής του συνδυασμού, δεν έχει ακόμα κατανοήσει  ότι οι εκλογές έχουν τελειώσει και  ακολουθώντας μια αδιέξοδη λογική,  θεωρεί  ότι από την  1η  Σεπτεμβρίου 2014 που ανέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή -ενώ  το νοσοκομείο λειτουργούσε απολύτως ορθά- ξαφνικά μέσα σε 6 μήνες ήρθαν τα πάνω κάτω!

Επίσης θεωρεί ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι υπεύθυνη γατί τον τελευταίο μήνα πήραν σύνταξη 8 νοσηλεύτριες  και επομένως περιορίζεται έτι περαιτέρω το προσωπικό.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι τα θέματα της υγείας  δεν προσφέρονται για αντιπολίτευση. Είναι γεγονός ότι η νέα Δημοτική Αρχή, ζήτησε να διαχειριστεί διαφορετικά τα πράγματα απ ότι στο παρελθόν. Ο τρόπος που επιλέξαμε  να «εμπλέξουμε»  επιχειρηματίες της περιοχής, δεν απέδωσε όσο θα έπρεπε. Είμαστε πεπεισμένοι  ότι λύσεις δεν μπορούν να δοθούν ακολουθώντας  την «πεπατημένη οδό» των επιτροπών.

Εξάλλου θα πρέπει να αναμένουμε την εφαρμογή του  πολιτικού οράματος  της νέας  κυβέρνησης για την υγεία ,προκειμένου να χαράξουμε πορεία για τη διεκδίκηση του αυτονόητου δικαιώματος πρόσβασης των δημοτών μας,  σ το εν λόγω κοινωνικό αγαθό.

Αυτή την ώρα απαιτείται σύνεση και ψυχραιμία αφού πρώτα αντιληφθούν όλοι ότι τα ζητήματα που σχετίζονται με το Γ.Ν.Ν.Α.Ν, δεν  αποτελούν σημεία ρήξης αλλά σύνθεσης για το καλό της πόλης.

Αντώνης Ζερβός

Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos