Τουαλέτες out of order, δεν γίνεται έτσι
οι τουαλέτες δεν λειτουργούν, ή out of order

Εάν θέλουμε τουρισμό, εάν θεωρούμε ότι κάτι θα πρέπει να προσφέρουμε στον επισκέπτη που μας αφήνει τα ωραία του ευρώ, τότε εικόνες και γραφόμενα σαν της φωτογραφίας, δεν μας τιμούν …….

…… ίσα – ίσα που μας εκθέτουν.

Με βάση τη λογική πονάει δόντι, κόβει κεφάλι, αφού δεν μπορούμε να κρατήσουμε ευπρεπείς τις τουαλέτες κάτω από το 1ο γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, τις κλείσαμε.

Βάλαμε και δυο πληροφοριακά σημειώματα, εις την Ελληνικήν και Αγγλικήν και αφέονται έτσι οι αμαρτίες μας;

Τουαλέτες out of order, δεν γίνεται έτσι
οι τουαλέτες …… κλειστές

Όχι βέβαια: Αυτό το “τουαλέτες out of order” χτύπησε άσχημα σε πολλούς ξένους. Ουσιαστικά από αυτούς το μάθαμε όταν μας είπαν, “μια τουαλέτα δεν μπορείτε να λειτουργείτε στο κέντρο της πόλης;” Και έχουν χίλια δίκια ειδικά οι εκδρομείς, που σε μεγάλο βαθμό το κέντρο του Αγίου Νικολάου, δουλεύει μ’ αυτούς. Οι επισκέπτες από άλλα σημεία της Κρήτης, που έχουν τη σχετική οικονομική δυνατότητα να νοικιάσουν αυτοκίνητο και να μας επισκεφτούν και να μας αφήσουν τα ωραία τους ευρουλάκια. Και μεις …….. τσεπώνουμε τα ωραία ευρουλάκια και δεν επιστρέφουμε μερικά πίσω, όπως π.χ. χώρους στάθμευσης, ησυχία, τουαλέτες, τουριστική συνείδηση …..

Ο Δήμος θα πει δεν έχω προσωπικό, δεν μπορώ να τις κρατήσω! Ίσως να είναι έτσι ….. αλλά …..

…… μήπως θα μπορούσε για παράδειγμα, είτε ο Εμπορικός Σύλλογος, είτε ο Σύλλογος εστιατόρων, να “υιοθετήσει” τη συγκεκριμένη εγκατάσταση και να τη συντηρεί; όπως και άλλες αντίστοιχες κλειστές σε άλλα σημεία της πόλης; Άλλωστε μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών “Ευρουλακίων” εκεί καταλήγει ……

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos