Το φτηνό το πράμα το τρων' οι σκύλοι !!
θραύση νέας σωλήνας σε πρόσφατο έργο. Που βρίσκεται ακριβώς η οικονομία;

Η φωτογραφία από επισκευή διαρροής σε αγωγό μεταφοράς νερού σε νέο έργο, με νέα υλικά κάπου στη περιοχή του Αγίου Νικολάου. Οι διαρροή είχε αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμο νερό, λόγω ενός συνδυασμού φτήνιας, που τελικά πληρώνεται πανάκριβα από όλους μας.

Από τη μια, η αρμόδια επίτροπος ακολουθώντας τις επιταγές της κεντρικής κυβέρνησης, δεν εγκρίνει τη χρήση σοβαρών υλικών, από την άλλη οι εκάστοτε εργολαβίες που αναλαμβάνουν έργα με έκπτωση 50 και 60%, δημιουργούν στη συνέχεια φοβερά και τρομερά προβλήματα στη λειτουργία των όποιων εγκαταστάσεων και σίγουρα δεν κάνουν οικονομία !!!

Όταν οι τεχνικοί της ΔΕΥΑΑΝ καλούνται να χαλάσουν εργατοώρες + καύσιμα + εργαλεία + υλικά επισκευής …. που ακριβώς βρίσκεται η οικονομία; ή μήπως τελικά το εκάστοτε έργο το πληρώνουμε πολύ ακριβότερα και χάνουμε και τον πολυτιμότερο πόρο, δηλ, το νερό που δεν έχουμε;

Η παλαιά εκείνη ρήση των παππούδων μας: Το φτηνό το πράμα το τρων’ οι σκύλοι !!, επίκαιρη όσο ποτέ, με κάθε σεβασμό και αγάπη στα συμπαθή τετράποδα από τη μια και απέχθεια από την άλλη για το τρόπο που λειτουργεί αυτός ο τόπος !!

Και κάποιο νεώτερο στοιχείο που μάθαμε από τους αρμόδιους της ΔΕΥΑΑΝ, είναι ότι το πολλά υποσχόμενο υλικό “πολυπρένιο” το οποίο πληρώθηκε ακριβά τα προηγούμενα χρόνια αποδείχτηκε ότι δεν αντέχει και τόσο…..

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos