Υστερεί η τουριστική προβολή του δήμου Αγίου Νικολάου!
Η φωτογραφία αποτυπώνει ένα τεχνητό ύφαλο από αυτούς που προωθεί ο δήμος για την κατασκευή του τεχνητού θαλάσσιου πάρκου, αγνοώντας τους καταπληκτικούς φυσικούς βυθούς που διαθέτει η περιοχή

326.00 ευρώ έχειξοδέψει ο δήμος Αγίου Νικολάου όπως αναφέρει ο δήμαρχος (ΑΝΑΤΟΛΗ 15/11 σελ 28.)

Η περιοχή όμως υστερεί σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος! Σημεία ενδιαφέροντος που θα προσελκύσουν τον τουρίστα να πραγματοποιήσει τις διακοπέςτου στην περιοχή του δήμου Αγίου Νικολάου!

Δυστυχώς όλο το βάρος της παρούσας δημοτικής αρχής στα θέματα προβολής έχει δοθεί στην Σπιναλόγκα και την Ελούντα. Προφανέστατα διαφημίζεται η κτηματομεσιτική αγορά και όχι η τουριστική!

Η δημοτική αρχή έχει ουσιαστικά αγνοήσει να μεριμνήσει για την αξιοποίηση των θρησκευτικών μνημείων, των αρχαιολογικών χώρων, του ορεινού όγκου, των φαραγγιών, του θαλάσσιου τουρισμού,  της χλωρίδας και πανίδας, των παραδοσιακών χωριών, των κατά τόπους θρύλων, των σπηλαίων, των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, της Κρητικής διατροφής ως τουριστικό προϊόν, της λαογραφίας, της Κρητικής μουσικής, παραδοσιακήςενδυμασίας κλπ, κλπ.

Η γενικότερη δε ανοργανωσιά που επικρατεί, αποτυπώνεται στο κυκλοφοριακό από τον Άγιο Νικόλαο ως την Ελούντα και Πλάκα! Το μόνο εύκολο είναι να ξοδεύονται σχεδόν άσκοπα τα χρήματα του δημότη! (Η φωτογραφία αποτυπώνει ένα τεχνητό ύφαλο από αυτούς που προωθεί ο δήμος για την κατασκευή του τεχνητού θαλάσσιου πάρκου, αγνοώντας τους καταπληκτικούς φυσικούς βυθούς που διαθέτει η περιοχή).

Και φυσικά σε ποια τουριστική προβολή με θετικά αποτελέσματα μπορούμε να ελπίζουμε, όταν δεν υπάρχει υπεύθυνος αντιδήμαρχος τουρισμού που θα μεριμνεί και θα οργανώνει τα τουριστικά θέματα!

Θωμάς Τζανόπουλος

Τουριστικός Πράκτορας Πολίτης της πόλης 

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos