Η τρέλα δεν πάει στα βουνάΗ Δ.Ε.Η., περιοχής Αγίου Νικολάου, είχε ειδοποιήσει πολλές μέρες πριν για τη διακοπή ρεύματος σε όλη τη πόλη του Αγίου Νικολάου, το πρωί της Κυριακής, (24/8), με ανακοινώσεις στον Τύπο, αλλά και σε πολλούς πελάτες της, ιδίως δε τις αρμόδιες αρχές του τόπου. Που όμως νους για να προβλέψει; Μάλλον οι αρχές, ή εν προκειμένω η τροχαία, δεν βάζει το μυαλό στη βάσανο της σκέψης.

Έτσι δεν φρόντισε για τροχονόμους στους δύο κόμβους της πόλης του Αγίου Νικολάου. Αποτέλεσμα, αλαλούμ, παντού. Οι πονηροί Έλληνες, έμπαιναν στους κόμβους, χωρίς να κόψουν ταχύτητα αφού είχαν κάτι καταλάβει, δηλ. ότι οι σηματοδότες δεν λειτουργούσαν, ενώ αντίθετα ξένοι και επισκέπτες, περίμεναν μάταια να ανάψει το φανάρι.
Ευτυχώς, η θεά τύχη απέτρεψε τα τροχαία, αλλά η εικόνα ήταν απογοητευτική.

Αναρωτιέμαι:
Πως περιμένει κανείς να καταλάβει ο ξένος που έρχεται ότι οι σηματοδότες δεν λειτουργούν; Μάλλον θα πρέπει να μυρίσει τα νύχια του γιατί από εκεί που έρχονται οι επισκέπτες μας, το ρεύμα δεν κόβεται και στις σπάνιες περιπτώσεις που γίνεται, υπάρχει μέριμνα για τη συνέχεια.

Υ.Γ.,
Μετά την αποκατάσταση της παροχής ρεύματος, έπρεπε να βρεθεί και κάποιο χέρι να πατήσει ένα κουμπάκι στα αρχαία φανάρια για να αρχίσουν το κύκλο τους. Μερικές ώρες μετά αυτό το χέρι της ΔΕΣΕ δεν είχε εμφανιστεί !

Print Friendly, PDF & Email

Από manos