Δημοτική ΣυνεργασίαΑγαπητέ κ. Δήμαρχε

Σεβόμαστε απόλυτα την αγωνία σας προκειμένου να μην δίδετε στην δημοσιότητα τίποτα που να μην σας βολεύει τον ίδιο προσωπικά. Σεβόμαστε την αγωνία σας να μην συζητηθεί τίποτα ενώ υπάρχει ακροατήριο στην αίθουσα, ακόμα και αν αντιλαμβάνεστε ότι όλοι οι συγκεντρωθέντες είχαν έρθει για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Δεν παύει όμως να αποτελούν και αυτοί ένα αρκετά ενοχλητικό κοινό που με την παρουσία των δημοσιογράφων κάνουν το μίγμα αυτό εκρηκτικό για εσάς προσωπικά και ιδιαίτερα για τον τρόπο σκέψης σας. Όμως από την πλευρά μας επειδή σεβόμαστε τους συμπολίτες μας , είτε έχουν ανάγκη οποιασδήποτε στήριξης , είτε έχουν ανάγκη απλής ενημέρωσης , θα συνεχίσουμε να δίδουμε στην δημοσιότητα όλα όσα εσείς επιθυμείτε διακαώς να παραμένουν στην απόλυτη αφάνεια.

Για τους παραπάνω λόγους θέλουμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:

  1. Βεβαίως και γνωρίζουμε ότι η πρόταση για μείωση τελών σε Τρίτεκνους, Πολύτεκνους και Ευπαθείς ομάδες πρόκειται να εγκριθεί αρχικά από την Οικονομική Επιτροπή. Καταθέσαμε λοιπόν το αίτημα μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και συγκεκριμένα στην Πρόεδρο του Συμβουλίου προκειμένου να προωθηθεί περαιτέρω και παράλληλα να αποσπάσουμε μια έστω δήλωση στήριξης του εν λόγω αιτήματος μιας που εκπρόσωπος σας πρόσφατα σε εκδήλωση των Πολυτέκνων Λασιθίου διατράνωνε την απέραντη στήριξη του στο εν λόγω αίτημα τους. Απαιτούμε λοιπόν την εισαγωγή του θέματος σε έκτακτη οικονομική επιτροπή με την διαδικασία του κατεπείγοντος θέματος και με βάση την εισήγηση του συνδυασμού μας , δεδομένου ότι προτείνουμε και ισοδύναμο μέτρο για την κάλυψη απώλειας εσόδων του Δήμου από την προτεινόμενη μείωση.
  2. Περιμέναμε το θέμα που αφορούσε την συγκέντρωση ενός σημαντικού ποσού (περίπου 75 – 80.000 €) για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη να είναι ένα θέμα που θα ευαισθητοποιούσε πάνω από όλα τον Δήμαρχο αυτής της πόλης και δεν θα χρειαζόταν να παρακαλάμε για να συζητηθεί. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι το ποσόν αυτό θα καλύπτονταν αποκλειστικά και μόνο από τις αμοιβές των αιρετών , εκτός και αν αυτό αποτελεί ακόμα ταμπού για τα τοπικά ήθη και έθιμα. Είναι αλήθεια – αφού θέλετε την αποκατάσταση της – ότι έγινε αναφορά στο θέμα αυτό στις 12.10 τα μεσάνυχτα αφού είχαν αποχωρήσει όλοι οι συμπολίτες , όλοι οι δημοσιογράφοι και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Αν θέλετε και περισσότερη αποκατάσταση αλήθειας να δώσετε στην δημοσιότητα τα πρακτικά της συνεδρίασης για το συγκεκριμένο ζήτημα , εκτός εάν , και αυτήν την φορά λόγω βλάβης του συστήματος δεν γράφηκαν οι κασέτες.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να κατανοήσετε προς τι η ανακοίνωση και η απορία.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Print Friendly, PDF & Email

Από manos