Όταν το στραβό παρκάρισμα διορθώνουν τα μπράτσα
το ενοικιαζόμενο παρκάρει με πίσω αριστερά τροχό στο πεζοδρόμιο και μούρη μέσα στο δρόμο

Ντάλα μεσημέρι στην αρχή της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, ξέρετε, εκεί που παρκάρουν οι πάντες δεξιά και αριστερά και ένα ζευγάρι ξένων έχει αφήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο τους έτσι όπως βλέπετε.

αποτέλεσμα: το λεωφορείο δεν μπορεί να περάσει και για κάποια ώρα η χύμα πόλις του Αγίου Νικολάου, αποκτά άλλο ένα μποτιλιάρισμα, όχι βέβαια ότι είναι η πρώτη φορά …..

κορναρίσματα μεσημεριάτικα, έλεγχος στις δίπλα ταβέρνες μη τυχόν και είναι κάποιος εκεί, η αστυνομία δεν φαίνεται, ώσπου φτάνει ο κόμπος στο χτένι και επιστρατεύονται ….. τα μπράτσα !!!!

Όπως θα δείτε στο video, το αυτοκίνητο σπρώχτηκε προς τα πίσω, κλειδωμένο τιμόνι γαρ, αλλά επειδή ο οδηγός του δεν είχε δέσει χειρόφρενο, αφού το πεζοδρόμιο έπαιξε αυτό το ρόλο, έπρεπε να μπει και μια πέτρα για να σταματήσει ο, προς τα πίσω, κατήφορος.

Το λεωφορείο έφυγε, απελευθερώθηκε η κίνηση, έως το επόμενο μποτιλιάρισμα στο χάος της πόλης του Αγίου Νικολάου ….. λες και είναι Λονδίνο !!!

η αστυνομία έφτασε όταν είχαν τελειώσει όλα αυτά, όπως και το ζευγάρι των ξένων. τι έγινε; δεν έχει πλέον ιδιαίτερη σημασία.lscreen”>

η δαιμόνια ρεπόρτερ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos