για την ενέργεια διάθεσης rapid test από τα φαρμακεία

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λασιθίου θέλει να ενημερώσει τους πολίτες ότι δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια διάθεσης rapid test από τα φαρμακεία. O Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος με δικό του Δελτίο Τύπου μας ανακοίνωσε ότι το ζήτημα θα συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες έτσι ώστε να διευκρινιστεί ο τρόπος προμήθειας, διάθεσης αλλά και φυσικά χρήσης του εν λόγω διαγνωστικού τεστ.

Ως συνέπεια των παραπάνω, τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν ακόμα το τρόπο διάθεσης των rapid test μέσω των φαρμακείων τους.

Όποτε υπάρξει επίσημη θεσμική ενημέρωση για το ζήτημα αυτό ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λασιθίου θα ενημερώσει με κάθε πρόσφορο τρόπο τους πολίτες του νομού.

Ο Σύλλογος μας σε κάθε περίπτωση χαιρετίζει την ενέργεια εκ μέρους της κυβέρνησης, η οποία τεκμηριώνει την θέση του φαρμακείου στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Όπως έχουμε αποδείξει είμαστε πάντα διαθέσιμοι στο να στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που βοηθά την τοπική κοινωνία να βγει από αυτή την καταστροφική υγειονομική κρίση.

Φαρμακευτικός Σύλλογος Λασιθίου
ο γραμματέας
ΖΑΓΟΡΟΣ Παναγιώτης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos