πεζοπορία στο κυπαρισσόδασος του Καθαρού, κοπή βασιλόπιτας

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει μια κυκλική διαδρομή, εύκολη και προσιτή σε όλους, στο πανέμορφο κυπαρισσόδασος του Καθαρού, που εκτός από κυπαρίσσια φιλοξενεί πρίνους, σφενδάμους, λιοπρίνια, αγριελιές και αζίλακους. Θα περπατήσουμε μέσα στο πυκνό δάσος από μινωικά μονοπάτια συναντώντας στάνες κι άλλα ανθρωπογενή ερείπια ενός παλιότερου κόσμου. Πεζοπορία ιδανική για παιδιά κι αρχάριους.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα σε ταβέρνα στο γραφικό οροπέδιο του Καθαρού, όπου και θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να γίνει ο προγραμματισμός της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ώρες (χωρίς τις στάσεις)

Βαθμός Δυσκολίας: 1

ΑΡΧΗΓΟΣ: Λεωνίδας Κλώντζας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ: Παναγιώτης Ευδαίμων (6979687576) – Γιάννης Πάγκαλος (28410 28173)  απογευματινές ώρες!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: την Κυριακή το πρωί στις  8.00 από τον Άγιο Νικόλαο  (Κ.Καραμανλή 23, μπροστά από S/M ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ). Με δικά μας ΙΧ. Παρακαλείσθε να δώσετε 5 € στον οδηγό.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο από παλιότερη πεζοπορία της ομάδας, όροι συμμετοχής, εξοπλισμός στο blog του Συλλόγου ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: