Πρόσκληση για κοινή συνεδρίαση ενάντια στο Ν/Σ για τα εργασιακά
από εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νέο σχέδιο νόμου

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. ν. Λασιθίου, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Συναφών Επαγγελμάτων ν. Λασιθίου «Τάλως» και ο Πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου «Elounda Breeze» καλούν το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, άμεσα να καλέσει σε Συνεδρίαση την Διοίκηση  με θέμα: τη συνέχιση και κλιμάκωση της πάλης ενάντια στο Ν/Σ για τα εργασιακά που φέρνει τις “ανατροπές του αιώνα” για τους εργαζόμενους και να διοργανώσει κοινή σύσκεψη των διοικήσεων των σωματείων του Νομού μας για τον σχεδιασμό και την συνέχιση του αγώνα.

Στις 6 Μάη, εργαζόμενοι, νέοι και συνταξιούχοι, στην μεγάλη και μαχητική πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση σε όλη τη χώρα, στείλαμε μια πρώτη απάντηση στην όξυνση της επίθεσης κυβέρνησης – κεφαλαίου. Τώρα καλούμαστε να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τον αγώνα απέναντι στο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης που ξεθεμελιώνει το 8ωρο, επιβάλλει την απλήρωτη εργασία, θέτει νέους περιορισμούς στο δικαίωμα της απεργίας, στο περιεχόμενο της πάλης των συνδικάτων και των αγώνων των εργαζομένων.

Τώρα ήρθε η ώρα τα σωματεία μας, τα συνδικάτα μας, να πάρουν ενεργό ρόλο στον σχεδιασμό και στην προετοιμασία της αντεπίθεσης!

Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα!

Να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νομοι των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

Οι πρόεδροι:

Μπανάκος Γιώργος πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Συναφών

Παπουτσάκης Νίκος Πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου «Elounda Breeze»

Πάγκαλος Γιώργος πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. ν. Λασιθίου

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: