Γεώργιος Βάρδας υποψήφιος Δικαίωμα στη Πόλη
ο Γεώργιος Βάρδας

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Γεώργιος Βάρδας.

«Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο, μεγάλωσα στον Κρούστα και κατοικώ στον Άγιο Νικόλαο. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Ανθή Ρουμπελάκη και έχουμε δύο παιδιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας (ελαιοχρωματιστής) και ασχολούμαι επαγγελματικά με την παραδοσιακή Κρητική μουσική. Διετέλεσα μέλος του συμβουλίου της πρώην κοινότητας Κρούστα (1994 – 1998), ενώ υπήρξα μέλος του ΔΣ (1995 – 2000) και Πρόεδρος (2000 – 2006) του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρούστα.

Επί προεδρίας μου οργανώθηκε για πρώτη φορά και καθιερώθηκε η Γιορτή του Φτάζυμου. Συμμετέχω για τρίτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές. Από το 2014 έως και σήμερα είμαι μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΝ. Αγωνίστηκα στον ΠΑΟ Κρούστα ως ποδοσφαιριστής για 20 χρόνια (1996 – 2006).

Ανήκω στην ομάδα του ΠΑΟΔΑΝ και μπορώ να πω ότι νιώθω περήφανος για αυτό, καθώς το αποτέλεσμα σε επίπεδο δράσεων και εκδηλώσεων δεν έχει προηγούμενο.

Αυτό προέκυψε από τη συνεργασία που είχαμε ως ομάδα, αλλά και τη συμπαράσταση του Δημάρχου, ο οποίος πιστεύω είναι ένας άνθρωπος που αφήνει χώρο σε νέους ανθρώπους και αυτό φάνηκε στην πράξη. Θεωρώ, επίσης, ότι, παρά τις δυσκολίες, έχουν γίνει αρκετά πράγματα στον Δήμο γενικότερα, ενώ πολλά ακόμα έχουν προγραμματιστεί και πρέπει να υλοποιηθούν.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια να ενεργοποιηθούν οι πολίτες και αυτό έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό. Αυτό θα ήθελα να συνεχιστεί και να φροντίσουμε μαζί για το συμφέρον του τόπου μας, γιατί πιστεύω ότι είναι και δικό μας συμφέρον.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos