ο Μανώλης Θραψανιώτης στο studio του 104.4 Fm
ο Μανώλης Θραψανιώτης στο studio του 104.4 Fm

Νέος βουλευτής Λασιθίου, εξελέγη με τον Συ.Ριζ.Α. ο Μανώλης Θραψανιώτης. Μετά από πάρα πολλά χρόνια, το Μεραμπέλλο θα έχει απεσταλμένο στη Βουλή των Ελλήνων και μάλιστα του κυβερνώντος κόμματος. Η δεύτερη έδρα στον Γιάννη Πλακιωτάκη της Ν.Δ.

Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε τον ελληνικό λαό για την εμπιστοσύνη του. Για τρίτη φορά σε διάστημα 7 μηνών έδειξε την στήριξη του στο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της κορυφαίας διαδικασίας των εκλογών.

Δεν θα τον διαψεύσουμε. Το αποτέλεσμα συνιστά επιβράβευση τόσο του 7μηνου κυβερνητικού έργου όσο και της σκληρής διαπραγμάτευσης στην Ευρώπη, που δημιούργησε ρήγματα στη νεοφιλελεύθερη συναίνεση.

Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασισμένοι και δυνατοί για να υλοποιήσουμε πρόγραμμα 4ετίας.

Τις συλλογικές μας αποφάσεις θα τις πάρουν τα όργανα του Κόμματος.

Η χώρα θα κυβερνηθεί μέσα από προγραμματικές συγκλίσεις και δεσμεύσεις που θα αποτυπώνουν τη βούληση του ελληνικού λαού για προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και τομές.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τούς Λασιθιώτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο κόμμα μας  να ξαναστείλουν εκπρόσωπο του στην Βουλή. Θέλω επίσης να τονίσω αλλά και να διαβεβαιώσω ότι τα προβλήματα του Νομού  που  είναι  μεγάλα αλλά και κοινά, απαιτούν συλλογική προσπάθεια και έτσι θα τα αντιμετωπίσουμε.

Να ευχαριστήσω επίσης όλους εκείνους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εξέφρασαν την στήριξη τους στην πορεία προς την κάλπη και όσους  μας τίμησαν με την ψήφο τους .

Ευχαριστούμε επίσης τα μέσα ενημέρωσης του νομού για την συμβολή τους στην εκλογική διαδικασία.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Μανόλης Θραψανιωτης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.