Από την συνάντηση με το σωματείο

Σύγχρονος Δήμος, Αλμυρός

Συνάντηση με το Αθλητικό Σωματείο Αρσης Βαρών και Ελληνορωμαϊκής Πάλης «Ο Αλμυρός» είχε αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουνενάκη.
Αναπτύχθηκε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και ως βασικότερα προβλήματα αναπτύχθηκαν τα παρακάτω:

Η κτιριακή υποδομή και η κατασκευή μιας καινούριας αίθουσας, όπου θα μπορεί να στεγάσει τα 120 παιδιά του σωματείου και να φιλοξενήσει πρωταθλήματα παίδων και εφήβων σε πανελλαδικό αλλά και πανευρωπαϊκό επίπεδο, αποτελεί το βασικότερο αίτημα του αθλητικού σωματείου της Αρσης Βαρών και Πάλης. Η μελέτη για κατασκευή του νέου κτιρίου στην περιοχή της Αμμούδας, πρέπει να προωθηθεί με κάποιες όμως τροποποιήσεις στον σχεδιασμό της.
Το διοικητικό συμβούλιο εκφράζει παράπονα για την παρουσία και την στήριξη του Δήμου. Θεωρούν ότι δεν υπάρχει ικανοποιητική παρουσία του Δήμου σε εκδηλώσεις καθώς επίσης και επαρκής οικονομική συνδρομή, αφενός για τις αμοιβές των προπονητών, αφετέρου για τον εξοπλισμό των παιδιών που συμμετέχουν σε πανελλήνιους αγώνες, σε επίπεδο πρωταθλητισμού (στολές κ.τ.λ). Εκτιμούν πως πρέπει να γίνει ένας καλύτερος καταμερισμός οικονομικών ενισχύσεων, καθώς και να υπάρχει μια ίση μεταχείριση στα αθλητικά σωματεία.
Χρειάζεται να εντάξει ο Δήμος στο ετήσιο πρόγραμμα του τις αθλητικές συναντήσεις, οι οποίες διαφημίζουν τη πόλη και ενισχύουν τον αθλητισμό.
Θέμα, επίσης, τίθεται για την επιβράβευση των αθλητών που διακρίνονται σε αγώνες, γεγονός που θα προωθήσει την αθλητική δραστηριότητα.
Συζητήσαμε με το Δ.Σ του Αθλητικού Σωματείου Αρσης Βαρών και Ελληνορωμαϊκής Πάλης «Ο Αλμυρός» τον τρόπο συνεργασίας προς όφελος τόσο του σωματείου όσο και του Δήμου και της κοινωνίας. Είναι απαραίτητο να έχουμε μια καλή συνεργασία, στα πλαίσια του αθλητικού οργανισμού, όπου θα προγραμμαίζουμε τις ετήσιες εκδηλώσεις και τις αθλητικές υποδομές.
Είναι ανάγκη επίσης να δούμε από κοινού την αξιοποίηση των υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων, την ανάπτυξη νέων, ώστε αξιοποιώντας το εξαιρετικό κλίμα της περιοχής, να αναπτύξουμε τον αθλητικό τουρισμό.
Τέλος, αξίζει να τονίσουμε και να προβάλλουμε τη σημαντική δραστηριότητα του αθλητικού σωματείου «Ο Αλμυρός», όπου άνθρωποι, αφιλοκερδώς, με μεράκι και αγάπη για τον αθλητισμό, επιτελούν και παράγουν σπουδαίο έργο.Αγιος Νικόλαος 1 Αυγούστου 2006

Το γραφείο Τύπου

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: