Ο Λευτέρης Αυγενάκης για το οδικό δίκτυο Κρήτης

Αυγενάκης

ο βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης,  αναφορικά με τις δηλώσεις του Δ/τη 7ης ΥΠΕ κ. Ηγουμενίδη και την ένοχη σιωπή τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, για το οδικό δίκτυο Κρήτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Βαρουφάκη ότι δε θέλει «αυτοκινητόδρομο στην Κρήτη, ούτε ΒΟΑΚ ούτε ΝΟΑΚ…», αλλά προτιμά ρετρό και ξεπερασμένες μεθόδους μετακίνησης, κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η προκλητικά ένοχη σιωπή των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των Κρητικών Βουλευτών του. Σε οποιαδήποτε άλλη φάση, είμαστε βέβαιοι ότι η ευθιξία τους θα είχε ερεθιστεί, εάν κάποιος άλλος τολμούσε να προβεί σε τέτοιου είδους δηλώσεις και μάλιστα χειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους σε κεντρική πλατεία του Ηρακλείου που μιλούσε ο περιπλανώμενος Υπουργός Οικονομικών.

Μετά τον αναρμόδιο για θέματα υποδομών κ. Βαρουφάκη, σειρά πήρε ο επίσης αναρμόδιος, Διοικητής της 7ης ΥΠΕ κ. Ηγουμενίδης για το οδικό δίκτυο στο Λασίθι! Ο κ. Ηγουμενίδης προχώρησε σε παραινέσεις και συμβουλές με αυστηρό μάλιστα ύφος προς τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο!

Καλό θα ήταν τουλάχιστον ο κ. Ηγουμενίδης να επικεντρώνεται σε θέματα που εμπίπτουν της αρμοδιότητάς του, και πιο συγκεκριμένα στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές Υγείας στην Κρήτη.

Ελπίζω, στη συνάντηση που έχω ζητήσει εγγράφως από την 10η Ιουνίου να έχει να μας δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις και όχι ευχές και υποσχέσεις, όπως συνηθίζει να κάνει στις κλειστές συσκέψεις που επιλέγει να πραγματοποιεί.

Ωστόσο, περιμένουμε τον αρμόδιο Χανιώτη Βουλευτή και Υπουργό Υποδομών κ. Σταθάκη να μας πει το σχεδιασμό του σχετικά με τις υποδομές και ιδιαίτερα για το Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης».

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email