αλλάΖουμε τον Δήμο για τον παραλιακό
άποψη του παραλιακού πριν τις αλλαγές

Η απόφαση προσωπικά του κ Δημάρχου για την συνέχιση των εργασιών στον παραλιακό δρόμο της πόλης μας πέραν της 1 Ιουνίου, παρά την αρνητική θέση των συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας και την δηλωμένη άρνηση της ελάσσονος μειοψηφίας από το τελευταίο Δ.Σ., όχι μόνο προκαλεί αλλά και ακυρώνει την Συνταγματική Δημοκρατική και Θεσμική λειτουργία του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Η θέση μας για την μη συνέχιση των εργασιών δεν έχει να κάνει με τις επενδύσεις στον τόπο μας που χαιρόμαστε γι αυτές, ούτε κυρίως με τους εργαζόμενους στους οποίους στεκόμαστε δίπλα τους και υπερασπίζουμε το σύνολο και το μέγεθος των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Η θέση μας έχει να κάνει με τον προγραμματισμό και τους στόχους που οφείλει να έχει η Δημοτική Αρχή, την τήρηση συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων και τη στενή παρακολούθηση των όποιων εργασιών και συνολικά με την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε πολύ καιρό τώρα στον Παραλιακό δρόμο !!

Όταν δεν γίνονται όλα τα παραπάνω, έρχονται εντέχνως να μπουν διλήμματα, κατά την γνωστή τακτική του κ Δημάρχου !

Θέλουμε να καλέσουμε τον κ Πρόεδρο  και την Πλειοψηφία του Δημοτικού μας Συμβουλίου να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και τακτικές που χειραγωγούν το Δημοτικό Συμβούλιο και περιφρονούν την εκπεφρασμένη πλειοψηφία με προσωπικές αποφάσεις του κ. Δημάρχου !

Τέλος, ιδιαίτερα απευθυνόμαστε στον κ Πρόεδρο του Δ.Σ. να περιφρουρήσει και να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την Δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και να μην επιτρέπει ενέργειες συμπεριφορές που προσβάλλουν όλους μας και πάνω απ’ όλα τους πολίτες του τόπου μας, που έχουμε την χαρά και την τιμή να εκπροσωπούμε.

Για την Δημοτική παράταξη  «αλλάΖουμε τον Δήμο»   

Νίκος Κοκκίνης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos