Ανακοίνωση σχετικά με την επαναλειτουργία του Α.Τ. Νεάπολης και των νεοϊδρυθεισών Α΄ και Β΄ Σταθμών ΒΟΑΚ
Πρωτοδικείο, Εισαγγελία, Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης

Με αφορμή την απόφαση επαναλειτουργίας του Α.Τ. Νεάπολης από το Συμβούλιο της Επικρατείας, την ίδρυση του Α’ Σταθμού Τροχαίας Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης με έδρα τα Χανιά καθώς και την ίδρυση του Β’ Σταθμού Τροχαίας Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο, ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης χαιρετίζουμε την από 13/12/2020 διαταγή του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας με την οποία δίνεται η δυνατότητα σε όσους συναδέλφους επιθυμούν απ’ όλη τη Χώρα και συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες μεταθέσεων του τρέχοντος έτους να στελεχώσουν τις εν λόγω υπηρεσίες.

Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί αδιαμφισβήτητα σημαντική εξέλιξη αφενός διότι δεν αποδυναμώνονται οι υφιστάμενες αστυνομικές δομές του Νησιού για να στελεχωθούν οι νεοϊδρυθείσες υπηρεσίες και αφετέρου διότι με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα να πληρωθούν οι κενές οργανικές θέσεις στο οργανόγραμμα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, λαμβάνοντας υπόψη το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης αστυνομικού προσωπικού σε όλες τις Διευθύνσεις του Νησιού .

Ως σωματείο οφείλουμε να συγχαρούμε τόσο τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ όσο και τους Υπουργούς και Βουλευτές του Νησιού που συνέβαλαν προς αυτή την κατεύθυνση .

Ο πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Καρακούδης Στυλιανός Ζερβάκης Πέτρος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos