για την έγκριση της κτιριολογικής μελέτης του Κέντρου Αποκατάστασης Νεάπολης
Ζερβός, Μπαρμπούνης

Με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για την έγκριση της κτιριολογικής μελέτης του Κέντρου Αποκατάστασης Νεάπολης πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αγίου Νικολάου (10/11)  συνάντηση  του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, με τον αναπληρωτή Διοικητή  του “Διαλυνάκειου “ Νοσοκομείου Νεαπόλεωςκ. Γιώργο Μπαρμπούνη.

Κατά την συνάντηση υπήρξε ενημέρωση για την εξέλιξη του σημαντικού αυτού έργου (μοναδικό κρατικό Κέντρο που θα λειτουργήσει στο νησί), αλλά και για θέματα που σχετίζονται με την έκδοση της οικοδομικής αδείας του και συνολικότερα την δημοπράτηση του.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, τόνισε ότι,

το έργο αυτό, μετά την ανακοίνωση για την έγκριση της κτιριολογικής του μελέτης από το αρμόδιο υπουργείο, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, αρχής γενομένης από την έκδοση της οικοδομικής άδειας, για την οποία η Πολεοδομία ως υπηρεσία του Δήμου θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ταχύτατα να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες και να δοθεί η δυνατότητα δημιουργίας μιας σημαντικής δομής που θα στηρίξει επιπλέον τις νοσοκομειακές δομές του Νομού, ιδιαίτερα του Αγίου Νικολάου αλλά και της Κρήτης συνολικότερα.

Ο κ. Ζερβός υπογράμμισε επίσης την αγαστή συνεργασία που είχε κατά το παρελθόν με τον νέο Διοικητή, την περίοδο που είχε αναλάβει την προεδρία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου – συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί όπως είπε – τονίζοντας ότι ο κ. Μπαρμπούνης είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για την πρόοδο του τόπου.

Ιδιαίτερα την παρούσα περίοδο σύμφωνα με τον ίδιο, από την νέα του θέση, η προσπάθεια που θ΄ αναληφθεί  θα είναι κοινή, για την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στον δήμο.

Ο Διοικητής του “Διαλυνάκειου” Νοσοκομείου ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου για την εποικοδομητική συνεργασία που μέχρι σήμερα έχουν, δήλωσε:

Ανέλαβα πριν λίγες μέρες τα καθήκοντα στο “ Διαλυνάκειο ” Νοσοκομείο, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, δεδομένου ότι το Γ.Ν – Κ.Υ, είναι ένας οργανισμός παροχής υγείας  άρρηκτα συνδεδεμένος με την τοπική κοινωνία, γεγονός που αποδεικνύεται από τον μεγάλο αριθμό κληροδοτημάτων που συμβάλει αποφασιστικά στην λειτουργία του.

Με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, υπήρξε μια διεξοδική συζήτηση αναφορικά με το εμβληματικό έργο του Επάνω Μεραμπέλου, το οποίο αναμένεται ν΄ αναβαθμίσει την θέση του “Διαλυνάκειου” στον χάρτη υγείας του Νομού Λασιθίου.

Ευελπιστούμε με την συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου και του Δημάρχου προσωπικά, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες με απώτερο στόχο την την γρήγορη δημοπράτηση και υλοποίηση του έργου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos