Διαδικτυακές ενημερωτικές συναντήσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου
από τις συναντήσεις

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 οι διαδικτυακές ενημερωτικές συναντήσεις που διοργάνωσε η ΔΔΕ Λασιθίου με θέμα την τηλεκπαίδευση και την αξιολόγηση των μαθητών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη μέσω τηλεδιάσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Καρτσωνάκης, έγινε ενημέρωση των Διευθυντών/ντριών όλων των σχολικών μονάδων της ΠΕ Λασιθίου σχετικά με θέματα και ζητήματα ομαλής λειτουργίας των σχολείων υπό τις παρούσες συνθήκες. Παράλληλα, οι ελλείψεις  σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό που διαπιστώθηκαν σε τρεις σχολικές μονάδες, καλύφθηκαν άμεσα από τα πλεονάσματα που διαθέτουν τα όμορα σχολεία.

Τις επόμενες ημέρες ακολούθησε εξ αποστάσεως επιμόρφωση 278 εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας από όλες τις περιοχές του Λασιθίου, επάνω  σε εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξ αποστάσεως αξιολόγηση των μαθητών. H επιμόρφωση έγινε από τους εκπαιδευτικούς πληροφορικής της ΔΔΕ Λασιθίου κ.κ. Μπλαζαντωνάκη Μιχαήλ, Σηφάκη Γεώργιο και Τσιφετάκη Εμμανουήλ, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Λασιθίου

Κατσαγκόλης Αθανάσιος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos