Διακοπή ρεύματος στο οροπέδιο Λασιθίου
για τις ανάγκες συντήρησης

Από το ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στα δίκτυα του, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις παρακάτω περιοχές:

1. Ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 06/10/2021 από ώρα 09:00 έως 09:15

ΜΕΣΑ ΛΑΣΙΘΙ, ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΜΙΝΑΚΙ, ΜΑΓΟΥΛΑΣ, ΑΒΡΑΚΟΝΤΕ, ΚΟΥΔΟΥΜΑΛΙΑ, ΠΛΑΤΗ, ΨΥΧΡΟ, ΜΑΡΜΑΚΕΤΟ, ΤΖΕΡΜΙΑΔΟ, ΛΑΓΟΥ, ΠΙΝΑΚΙΑΝΟ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΙΔΙΑΝΗ, ΜΟΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑΛΕΝΙΑΣ.

Η ανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, για αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν αυτά βρίσκονται υπό τάση.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την ώρα της

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos