Δυο προτάσεις στο «Πράσινο Ταμείο» από τον Δήμο Οροπεδίου για την ανάπλαση-ανάδειξη κοινόχρηστων χώρων
ένα από τα σημεία

Δύο προτάσεις για την ανάπλαση-ανάδειξη κοινόχρηστων χώρων και δημιουργίας, αναβάθμισης παιδικών χαρών στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου υπέβαλε στο «Πράσινο Ταμείο» προς έγκριση ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης. Συγκεκριμένα υποβλήθηκαν οι προτάσεις στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ των έργων:

  1. «Ανάπλαση και ανάδειξη κοινόχρηστων χώρων στον οικισμό Μαγουλά και στην περιοχή Αγίας Παρασκευής οικισμού Καμινακίου Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου» προϋπολογισμού 104.995,52 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). 24% και
  2. «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για τη δημιουργία – αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου», (Αβρακόντε, Καμινακίου, πρώην δημοτικό σχολείο Τζερμιάδων) προϋπολογισμού 106.474,46 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). 24%.

Ο Αντιδήμαρχος Έργων Υποδομών Γιώργος Στρατάκης ανέφερε ότι η υποβολή στο εν λόγω πρόγραμμα είναι μέρος μεγάλου συνόλου μελετών που προετοιμάζει ο Δήμος, για ένταξή τους σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης. Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης ανέφερε, ότι, ο Δήμος μας επιχειρεί να αξιοποιήσει πόρους από το «Πράσινο Ταμείο» αποβλέποντας στην ανάδειξη και αποκατάσταση του περιβάλλοντος και στη στήριξη της περιβαλλοντικής πολιτικής προς όφελος των πολιτών. 

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos