εκπαίδευση πυροσβεστικών στη σχολή Χειριστή Σχοινιών και Συστημάτων Διάσωσης
σε πραγματικές συνθήκες

Έπειτα από οχτώ ημέρες σκληρής προσπάθειας ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση έντεκα πυροσβεστικών υπαλλήλων του Ν. Λασιθίου στη σχολή Χειριστή Σχοινιών και Συστημάτων Διάσωσης (Rope Rescue Operator). Η ανωτέρω εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από διαπιστευμένους εκπαιδευτές του διεθνή οργανισμού Rescue 3 International, παρέχοντας βέλτιστες πρακτικές διάσωσης τελευταίας τεχνολογίας για την απόκτηση των απαιτούμενων δεξιοτήτων για ασφάλεια σε δύσκολα περιβάλλοντα.

Το κόστος της εκπαίδευσης καλύφθηκε από τους ίδιους τους εκπαιδευόμενους αλλά και από την κοινωνική ευαισθητοποίηση επιχειρηματιών της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν με χαρά στην προσπάθεια αυτή.

Οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι που συμμετείχαν στην εκπαίδευση οφείλουμε να τους συγχαρούμε και να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε τις εταιρείες: ‘’DOMΕS RESORTS’’ Όμιλος οικογένειας Σπανού και ειδικά τον καθηγητή καρδιοχειρουργικής κ. Σπανό Παναγιώτη, το Aquila Elounda Village  μέλος του ομίλου  Aquila Hotels & Resorts, την εταιρεία Γεώργιος Ζ. Πατρωνάκης ΑΕ, τα εστιατόρια ‘’Το Ποτηράκι’’, ‘’Καρνάγιο / Πίτα του Ρήγα’’, ‘’Η Ρόζα’’ καθώς και τον Δήμο Αγίου Νικολάου για την παραχώρηση του χώρου. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Ιωαννίδη Νικόλαο και το γυμναστήριο ‘’ATHLESIS’’ του κ. Κουλουγουσίδη για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ευχόμαστε την ενέργεια τους αυτή να μιμηθούν και άλλοι στο μέλλον.

Οι Υπάλληλοι της Π.Υ Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos