Επίσκεψη Παπαβασιλείου στην ΑΟΜ Σητείας
ορκωμοσία νέας ιατρού βιοπαθολογίας

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 ο νέος Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ κος Παπαβασιλείου Νεκτάριος, στο πλαίσιο των επισκέψεων στα νοσοκομεία της Κρήτης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας.

Πριν από την έναρξη της συνάντησης ορκίστηκε ενώπιον του, η νέα Ειδικευόμενη Ιατρός Βιοπαθολογίας, που ξεκινά την Ειδικότητα της στο Νοσοκομείο Σητείας.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια κα Μαρία Δαρατσιανού, η οποία του έκανε μια πλήρη ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα της ΑΟΜ Σητείας, παρουσία των Διευθυντών Υπηρεσιών της Προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου και Προϊσταμένων Τμημάτων.

Με το Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας συζητήθηκαν τα υφιστάμενα κενά σε κρίσιμες ειδικότητες και ο τρόπος κάλυψης αυτών.

Με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, συζητήθηκαν θέματα στελέχωσης των κλινικών, η πορεία των προσλήψεων και η τοποθέτηση επικουρικού νοσηλευτικού προσωπικού. Επίσης αναλύθηκαν τα θέματα οργάνωσης του Διοικητικού και του Παραϊατρικού Τμήματος.

Συζητήθηκε η πλήρης ανακαίνιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), για να καλύψει τις ανάγκες του Νοσοκομείου την επόμενη 20ετία. Παράλληλα έγινε ενημέρωση όσον αφορά στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως αντικατάσταση των φθαρμένων δαπέδων, εγκατάσταση συστήματος πυρασφάλειας, αποψίλωση φθαρμένων μπαλκονιών και αντικατάσταση τους, καθώς και για όλα τα έργα που βρίσκονται στη διαγωνιστική διαδικασία.

Τέλος συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων, οι οποίοι εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και ζήτησαν τη στήριξη της 7ης ΥΠΕ. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη του κ. Παπαβασιλείου σε όλα τα Τμήματα του Νοσοκομείου και η συζήτηση με τους εργαζόμενους αυτών.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos