Επίσκεψη Υπουργού Ναυτιλίας και Προέδρου ΕΟΔΥ στο νομό Λασιθίου
από την επίσκεψη

Το εμβολιαστικό κέντρο στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο της Νεάπολης επισκέφθηκαν το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού.

Ο κ. Αρκουμανέας ανέφερε πως «το Λασίθι βρίσκεται μέσα στις πρώτες 15 περιοχές της χώρας σε ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης και επισήμανε ότι ο εμβολιασμός είναι η μόνη λύση». Τόνισε ότι ο εμβολιασμός πρέπει να συνεχιστεί και τον Αύγουστο με την ίδια ένταση και πως έρχεται δύσκολο φθινόπωρο και πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε και να εμβολιαστούμε, ενώ ταυτόχρονα δεν ξεχνάμε τη μάσκα και τα μέτρα. Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ μαζί με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε στη συνέχεια το κλιμάκιο των ΚΟΜΥ στον Άγιο Νικόλαο τα στελέχη των οποίων επιτελούν σπουδαίο έργο, με χιλιάδες τεστ καθημερινά, προασπίζοντας τη δημόσια υγεία, και έδωσαν τα συγχαρητήριά τους για την προσπάθειά τους.

Ο κ. Αρκουμανέας σημείωσε σε δηλώσεις του για τον αριθμό των τεστ που διενεργούνται από τον ΕΟΔΥ πως «κάθε μέρα κάνουμε ρεκόρ τεστ, περάσαμε το μισό εκατομμύριο αυτή την εβδομάδα, χθες είχαμε 118 χιλιάδες σε όλη τη χώρα, κάθε μέρα περνάμε τις 100 χιλιάδες, κάνουμε πάρα πολλά εάν σκεφτούμε ότι πέρυσι το καλοκαίρι κάναμε 5 χιλιάδες».
Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου με τον οποίο συζήτησαν περαιτέρω θέματα συνεργασίας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos