Εργαστήριο δια ζώσης Ομαδικής Νομικής Πληροφόρησης

Το Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε. / Γ.Σ.Ε.Ε. Κρήτης, σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου, διοργανώνουν Εργαστήριο δια ζώσης Ομαδικής Νομικής Πληροφόρησης με θέμα: «Πρόσφατες εξελίξεις στις Εργασιακές Σχέσεις και στην Κοινωνική Ασφάλιση» με σκοπό την ενημέρωση των συνδικαλιστικών στελεχών που ανήκουν στη δύναμη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου  (Λευκών Ορέων 3, 72100 Άγιος Νικόλαος) την Παρασκευή 19/11/2021 και ώρα 18:00-21:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από Νομικούς Συνεργάτες του Δικτύου του ΙΝ.Ε  Γ.Σ.Ε.Ε και θα τεθούν σκέψεις και προβληματισμοί.

Επισημαίνεται ότι για την υλοποίηση της δράσης θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (τήρηση αναγκαίων αποστάσεων, υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους, διάθεση αντισηπτικών υγρών κλπ.). Η συμμετοχή στη δράση προϋποθέτει την κατοχή Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης, ή Αρνητικού PCR test εντός 72 ωρών, ή Rapid test εντός 48 ωρών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

ΙΝ.Ε. / Γ.Σ.Ε.Ε. Κρήτης Δ/νση: Ανδρ. Παπανδρέου 61 & Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄, Ηράκλειο, 71305 Τηλ.& fax: 2810 343616 Email: kritiinediktio@inegsee.gr Web site: https://kriti.inegsee.grhttp://www.inegsee.gr/, f : ΙΝΕ – ΓΣΕΕ ΚΡΗΤΗΣΕργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου Δ/νση: Λευκών Ορέων 3, 72100 Άγιος Νικόλαος
Τηλ.: 2841022364 Email: ergalas@ath.forthnet.gr    

Το πλαίσιο:

Το «Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων» εντάσσεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ Αποστάσεως και δια ζώσης Υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων (ΟΠΣ5000945)».

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» https://empedu.gov.gr.

https://www.facebook.com/edulll/
https://twitter.com/e_ekpaideusi
https://gr.linkedin.com/…/nsrf-human-resources…

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos