Ετήσια Γενική Απολογιστική  Συνέλευσης του ΕΟΣ Λασιθίου
από παλαιότερη πεζοπορία στη Θρυπτή

Σύμφωνα με το καταστατικό του ΕΟΣ Λασιθίου και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καλούνται τα μέλη του συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στον ανοιχτό χώρο εκδηλώσεων του Παπαδάκειου Σχολείου στο Ψυχρό  Οροπεδίου Λασιθίου, την   Κυριακή 22 Αυγούστου  2021 και ώρα 11.30 π.μ. με τα παρακάτω θέματα:

1. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

2. Απολογισμός Διοικητικός – Οικονομικός.

3. Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής .

4. Συζήτηση – έγκριση  του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή ΔΣ.

5. Εγκριση προϋπολογισμού έτους 2021.

6.Τροποποίηση άρθρων του καταστατικού  και  απαραίτητη εναρμόνισή του  με τον Ν.4726/18-9-2020 για τα αθλητικά σωματεία .

Αν στην πρώτη Γενική Συνέλευση δεν επιτευχθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται για δεύτερη και τελευταία φορά στις 29 Αυγούστου   2021 ημέρα Κυριακή ώρα 11.30 π.μ. στον ίδιο χώρο .

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ενημερωμένα ταμειακώς μέλη του Συλλόγου, δηλαδή εκείνα που έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους μέχρι την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

Η   Γ . Σ  θα πραγματοποιηθεί  σε ανοιχτό χώρο τηρώντας  τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τα αθλητικά σωματεία με στόχο την μείωση της διασποράς του κορονοιού. Θα τηρηθούν οι  απαραίτητες αποστάσεις και  όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας βάση οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η  συμμετοχή  όλων των μελών στην Γ.Σ του ιστορικού μας συλλόγου είναι απαραίτητη !

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γ. Γραμματέας   
Σπυριδάκης Γιάννης                                     Χρονάκης Μάνος 

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos