Ευχαριστήριο Αναπτυξιακού Συλλόγου Αμμουδάρας

Η παραλία της Αμμουδάρας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους τουρίστες της καλοκαιρινής περιόδου με νέα, ανανεωμένη «εικόνα».

Το Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αμμουδάρας με την υποστήριξη του Δήμου Αγίου Νικολάου και ειδικότερα του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας και Διοίκησης Κώστα Καστελλιανάκη και του Αντιδημάρχου καθαριότητας και Πρασίνου Γιώργου Βάρδα, αλλά και με την ευγενική χορηγία του ΛΑΤΟΜΠΕΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ, διαμόρφωσε τον περιβάλλοντα χώρο της παραλίας προς όφελος των επισκεπτών της περιοχής.

Ευχαριστήριο Αναπτυξιακού Συλλόγου Αμμουδάρας

Η πολύωρη και ιδιαιτέρως κουραστική εθελοντική εργασία του Ηλία Καλεμάκη αποτέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα  προκειμένου η τελική εικόνα του χώρου να χαρακτηρίζεται εκτός από λειτουργική και ιδιαιτέρως καλαίσθητη.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Μαρκάκη Τραντά ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και δήλωσε ότι «Στις συντονισμένες δράσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων και στην συνεργασία των εθελοντών της περιοχής οφείλεται η βελτιωμένη εικόνα που απέκτησε η παραλία της Αμμουδάρας. Ευελπιστούμε το παράδειγμα τους να το ακολουθήσουν και άλλοι γιατί με την συμμετοχή και την συμπόρευση αντιμετωπίζονται καλύτερα οι δυσκολίες».

Αναπτυξιακός Σύλλογος Αμμουδάρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos