Ευχαριστίες Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου  Γενικού Λυκείου Αγίου Νικολάου
1ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου  Γενικού Λυκείου   Αγίου  Νικολάου την Πέμπτη το πρωί 19/05/2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, πραγματοποίησε ένα κέρασμα στους μαθητές  της Γ΄ τάξης και πρόσφερε αναμνηστικά δώρα.

Eυχαριστεί όσους πρόσφεραν για το κέρασμα και δώρα στα παιδιά.

Συγκεκριμένα τον Ορφανάκη Κώστα Bike,Wind Αγίου Νικολάου τον Ζίβα Κώστα, Byron Travel Αγίου Νικολάου την Ράπτη Μάρθα, Λασηθιώτικο  Φούρνο τον Τσαγκαράκη Δημήτρη και Ζαχαροπλαστείο Παραδοσιακό τον Μάρκογλου Παναγιώτη. Επίσης ευχαριστεί τον Δ/ντή  και τους καθηγητές τους σχολείου που υποστήριξαν τα παιδιά αυτή την δύσκολη χρονιά που μας πέρασε. Ευχαριστούμε το ΔΣ του 15μελούς του σχολείου μας για την συνεργασία τους, καθώς και τους γονείς που ήταν κοντά στα παιδιά με κάθε τρόπο.

Η χρονιά έφτασε λοιπόν στο τέλος και τα παιδιά ήδη έχουν ξεκινήσει τις προαγωγικές εξετάσεις, οι καλύτερες ευχές μας για καλή επιτυχία θέλουμε να συντροφεύουν όλα τα παιδιά που δοκιμάζονται αυτές τις μέρες.

Ιδιαίτερες ευχές για τους μαθητές που θα λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Έφτασε η ώρα να διεκδικήσουν το μέλλον με πίστη στις δυνάμεις τους  σιγουριά, ψυχραιμία ,νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση.

¨Αγαπημένοι μας μαθητές όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα ,μην σταματήσετε να ονειρεύεστε γιατί το παρόν και το μέλλον σας ανήκει¨

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.!!!! Το Δ.Σ.

Print Friendly, PDF & Email