Ευχαριστώ του δημάρχου Ιεράπετρας για την AgroExpo 2021
η ομάδα του δήμου Ιεράπετρας

Μετά και την επιτυχημένη ολοκλήρωση της 4ης AgroExpo που πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα από τις 17 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου 2021, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν τη διοργάνωση της Έκθεσης.

Ευχαριστώ τόσο τους Εκθέτες, όσο και τους επισκέπτες που τίμησαν και ενδυνάμωσαν με την παρουσία τους την Έκθεση, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, το Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου και τον Πρόεδρό του, κ. Θωμά Χαριτάκη, τους Βουλευτές που παρευρέθηκαν, τις Ομάδες Παραγωγών, τον Μελισσοκομικό Σύλλογο, τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο, καθώς και όσους συνέβαλλαν στην επιτυχημένη και ασφαλή υλοποίησή της,  την αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, τον Ερυθρό Σταυρό, τη Δημοτική Αστυνομία, τα ΜΜΕ της περιοχής κ.α.

Ιδιαίτερα απευθύνω ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας και πιο συγκεκριμένα στην Τεχνική Υπηρεσία, την Υπηρεσία Καθαριότητας και την Υπηρεσία Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης των οποίων οι υπάλληλοι «υπερέβαλαν εαυτόν» για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα και στους Αντιδημάρχους κ. Γεώργιο Ασπραδάκη, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη και κ. Νεκτάριο Παπαδάκη, καθώς και στον Εργοδηγό του Δήμου, κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη, για τον άψογο συντονισμό, τον προγραμματισμό και την οργάνωση των απαραίτητων εργασιών.

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή, όπου οι Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας έπρεπε να ανταποκριθούν ταυτόχρονα όχι μόνο στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών του Δήμου μας, αλλά και στα προβλήματα που προέκυπταν από την παρουσία χιλιάδων τουριστών στην περιοχή, κατορθώσαμε με τη συνεργασία των αρμόδιων Αντιδημάρχων και των αντίστοιχων Υπηρεσιών, μένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας, να ολοκληρώσουμε στην ώρα μας τις υποχρεώσεις που είχαμε αναλάβει.

Η AGROEXPO παραμένει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των εργαζόμενων στον πρωτογενή τομέα και κινητήριος δύναμη για την ποιοτική και ποσοτική αύξηση της παραγωγής.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην AGROEXPO 2023.

                                                                                                                     Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας                                                                                                                       Θεοδόσης Καλαντζάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos