Η αντιπεριφέρεια Λασιθίου παρέδωσε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στη δευτεροβάθμια
Γουλιδάκης, Κατσαγκόλης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γουλιδάκης Ιωάννης παρέδωσε στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Κατσαγκόλη Αθανάσιο, 10 υπερσύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έναν δικτυακό εξωτερικό δίσκο, στο πλαίσιο της προμήθειας υπολογιστικού εξοπλισμού της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου. Με τη συγκεκριμένη προμήθεια γίνεται σημαντική αναβάθμιση του υπολογιστικού εξοπλισμού τη ΔΔΕ Λασιθίου που ήταν αίτημα πολλών ετών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κρήτης και την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου για την ευαισθησία τους στα θέματα που αφορούν στην εκπαιδευτική κοινότητα και κυρίως για το έμπρακτο ενδιαφέρον που έχουν ήδη επιδείξει, τόσο με την προμήθεια  φορητών συσκευών για τους μαθητές, όσο και τον λοιπό υπολογιστικό εξοπλισμό που έχει ήδη αποσταλεί σε όλες τις σχολικές μονάδες της ΔΔΕ Λασιθίου λόγω της πανδημίας.

Τέλος, στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας της ΔΔΕ Λασιθίου με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου προχωράει με γοργούς ρυθμούς η διαμόρφωση της αίθουσας του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της ΔΔΕ Λασιθίου, που θα καλύψει καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις αλλά και τηλεδιασκέψεις.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Λασιθίου

Κατσαγκόλης Αθανάσιος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos