Η κοπή της Βασιλόπιτας του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου
από τη κοπή της βασιλόπιτας

Το πρωί της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023 ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Τζάβλας ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση που οργανώθηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου στοχεύοντας στη γνωριμία και στη συζήτηση θεμάτων που απασχολούν όλους τους γονείς  λόγω του ότι το προηγούμενο σχολικό έτος με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του covid-19  δεν ήταν εύκολη η δια ζώσης επικοινωνία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η διευθύντρια του σχολείου Μαρίνα Τουτουδάκη, η εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων Γεωργία Μπολανάκη και γονείς.

Η κοπή της Βασιλόπιτας του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου

Η τυχερή του φλουριού ήταν η ταμίας του Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων Μαρία Τσιάμου, η οποία κέρδισε μια δωροεπιταγή από τα σούπερ μάρκετ Μέθυμάκης Δημοσθένης–Μηναδάκης Ιωάννης  ΟΕ, τα οποία ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά.

Επίσης, ευχαριστούμε το μέλος του Δ.Σ. Τούλα Σγουρού για την προσφορά της Βασιλόπιτας ,τον π. Γεώργιο Τζάβλα, και  όλους που παρευρέθηκαν και ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και ψυχοπνευματική πρόοδο.

Εκ του  Δ.Σ.

Print Friendly, PDF & Email