Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, ολοκλήρωση πρώτου κύκλου μαθημάτων
Αντώνης Μαυρής

“Τα προγράμματα που υλοποιεί το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “ του Δήμου Αγίου Νικολάου,  αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα την οποία κανείς δεν μπορεί ν΄ αγνοήσει.

Οι αλλαγές που βιώνουμε τις τελευταίες δεκαετίες, έχουν καταστήσει την Δια Βίου μάθηση αναγκαία συνθήκη, για την οικονομική και επαγγελματική επιβίωση των ανθρώπων σ΄ ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας ανθρώπων. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση που αντιπροσωπεύει την τοπική κοινωνία – ο κατεξοχήν εκφραστής της τοπικής δυναμικής – είναι και θα πρέπει να παραμείνει ο φορέας προγραμματισμού και ανάπτυξης για την υλοποίηση και αξιοποίηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων που στοχεύουν στην τοπική ανάπτυξη.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας – Υπεύθυνος των Κ.Δ.Β.Μ κ. Αντώνης Μαυρής, με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των μαθημάτων του εκπαιδευτικού προγράμματος , εκφράζοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια του  στους συμμετέχοντες.

Όπως ανακοίνωσε τις επόμενες ημέρες ξεκινά ο νέος κύκλος μαθημάτων που απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, ενώ γνωστοποιεί ότι οι βεβαιώσεις παρακολούθησης των προγραμμάτων που έχουν ολοκληρωθεί, δίδονται στους συμμετέχοντες καθημερινά από το γραφείο των Κ.Δ.Β.Μ, στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου (περιφερειακός Ελούντας).

Να σημειώσουμε ότι το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos