Καλαντζάκης: «Συνεχίζουμε να διεκδικούμε επιπλέον χρηματοδότηση άνω των 3.000.000€ για την ολοκλήρωση του έργου της προσαγωγού διώρυγας του Μύρτου»
από τη συνάντηση

Με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ, κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη, συναντήθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία της Αντιδημάρχου, κας Χρύσας Χατζημαρκάκη και των Δικηγόρων του Δήμου και του ΤΟΕΒ, κ. Γεωργίου Παραουλάκη και κ. Εμμανουήλ Καλαϊτζάκη.

Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η εξέλιξη του έργου της προσαγωγού διώρυγας του Μύρτου, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν οικονομικής φύσεως ζητήματα και θέματα της άρδευσης.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Καλαντζάκης:

«Λόγω των ανατιμήσεων των υλικών απαιτείται επιπλέον χρηματοδότηση άνω των 3.000.000€ για να μπορέσει η ανάδοχος εταιρεία να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο της προσαγωγού διώρυγας. Το θέμα είναι γνωστό στο αρμόδιο Υπουργείο, που είναι και ο φορέας υλοποίησης του έργου. Από την πλευρά μας, με τον κ. Παπαδάκη, συναποφασίσαμε να επισκεφτούμε άμεσα την ανάδοχο εταιρεία, το Υπουργείο Υποδομών και τον Κυβερνητικό Βουλευτή, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, διεκδικώντας την επιπλέον χρηματοδότηση, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα ένα έργο μέγιστης σημασίας για τους αγρότες του Δήμου της Ιεράπετρας, στοχεύοντας στη μεγαλύτερη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της περιοχής».

από τον δήμο Ιεράπετρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos