Καταγγελία για συμπεριφορά του διοικητή του νοσοκομείου Ιεράπετρας

Ακόμη μια φορά ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν. Ιεράπετρας αναγκάζεται να καταγγείλει την παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά του Αναπληρωτή Διοικητή.

Ακόμη μια φορά η ηγεσία κωφεύει και κάνει τα στραβά μάτια για την κάλυψη του «εκλεκτού» της.

Χθες παραιτήθηκε ο Διοικητικός Διευθυντής του Νοσοκομείου μας από τη θέση ευθύνης του. Έπειτα από χρόνια άψογης συνεργασίας ο κος Ν.Π., ο οποίος είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος της μισθοδοσίας όλου του οργανισμού και εκτελώντας – υπερβάλλοντας εαυτόν – με άψογο επαγγελματισμό τα καθήκοντα του Διοικητικού Διευθυντή, αναγκάστηκε σε παραίτηση από τη θέση ευθύνης του, αδυνατώντας να ανεχτεί πλέον τις προσβολές και τις παραλογές απαιτήσεις του Αναπληρωτή Διοικητή.

Ένας ακόμη από τους «άχρηστους» συναδέλφους που δεν έχουν μάθει να δουλεύουν κατά τον κ. Καλλιονακη. Δυστυχώς για αυτόν όμως… το έργο, το ήθος και ο επαγγελματισμός του εκλεκτού Συναδέλφου είναι γεγονότα αυταπόδεικτα και αναγνωρισμένα χρόνια τώρα σε όλη την 7η Υγειονομική Περιφέρεια. Τα αντίστοιχα προσόντα του Αναπληρωτή Διοικητή ωστόσο, αμφιβάλλουμε αν τυγχάνουν της ίδιας αναγνωρισιμότητας και αντιμετώπισης.

Να δούμε πότε κύριες και κύριοι ιθύνοντες της Υ.Π.Ε. και του Υπουργείου Υγείας θα ευαισθητοποιηθείτε και θα ασχοληθείτε σοβαρά με τα προβλήματα που σας έχουμε εκθέσει επανειλημμένα και εντόνως τα τελευταία χρόνια. Πόσοι συνάδελφοι θα πρέπει να αποχωρήσουν, είτε από θέση ευθύνης, είτε καθ’ ολοκληρίαν από το Νοσοκομείο, ένα Νοσοκομείο που παραπαίει υπό την άστοχη και επικίνδυνη διαχείριση του Αναπληρωτή Διοικητή, προτού αντιληφθείτε το μέγεθος του προβλήματος και τη σοβαρότητα της καταστάσεως. Εκτός βέβαια εάν το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, δεν αποτελεί για εσάς μείζον θέμα, ώστε να αναλωθείτε με τα προβλήματα και την βιωσιμότητα του.

το Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν-Κ.Υ Ιεράπετρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos