ΚινΑλ - ΠαΣοΚ, εξόρμηση για την ακρίβεια
στην Λαϊκή αγορά της Ιεράπετρας

Το Σάββατο 19/2/2022 κλιμάκιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΠΑΣΟΚ  με επικεφαλής τον βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κώστα Βαρδαβά, συνοδευόμενοι από τον γραμματέα του νομού Γιώργο Μπελούκα και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, επισκέφτηκαν την Λαϊκή αγορά της  Ιεράπετρας όπου συναντήθηκαν με την πρόεδρο των παραγωγών και τους καταναλωτές και τους ενημέρωσαν για τις προτάσεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Έπειτα  επισκέφτηκαν την αγορά της πόλεως του Αγίου Νικολάου όπου έγινε διανομή σχετικού ενημερωτικού φυλλαδίου. Ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητήριου, τον πρόεδρο των Εμπόρων και τον πρόεδρο της Εστίασης.

ΚινΑλ - ΠαΣοΚ, εξόρμηση για την ακρίβεια

Έγινε  ενημέρωση για την ακρίβεια που ταλανίζει τα ελληνικά νοικοκυριά, για το κράτος που κερδοσκοπεί από τις ανατιμήσεις. Πρέπει  τώρα, οι υπεραποδόσεις των φορολογικών εσόδων να χρησιμοποιηθούν με σκοπό τη στήριξη των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, πάνω από όλα να γίνει μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά. Όσο η Κυβέρνηση παραμένει άτολμη, οι κοινωνικές ανισότητες θα διευρύνονται, εις βάρος της κοινωνικής συνοχής και της ανάπτυξης. Ακολούθησε Διευρυμένη Νομαρχιακή σύσκεψη.

ΚινΑλ - ΠαΣοΚ, εξόρμηση για την ακρίβεια

Κίνημα Αλλαγής (kinimaallagis.gr)

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos