ΜέΡΑ25 για το Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας
Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Με την καταγγελία του, σε σχέση με τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας, το ΔΣ του Συλλόγου των Εργαζομένων κάλεσε,  μεταξύ άλλων, τον Υπουργό Υγείας, τον Διοικητή του ΓΝΙ, τη Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, τον Βουλευτή Λασιθίου κ. Θραψανιώτη κλπ, να αναλάβουν δράση για να αντιμετωπιστεί η προβληματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Νοσοκομείο.

Οι Βουλευτές Λασιθίου αποδεδειγμένα πλέον,  από τα χρόνια θητείας τους δεν νοιάζονται να βρουν λύσεις στα τοπικά προβλήματα των νοσοκομείων της Περιφέρειάς τους. Τους καλούμε να απαντήσουν αυτή την φορά έμπρακτα. Το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπως και αμέτρητα άλλα, νοσεί χρόνια από τις πολιτικές των μνημονίων.

Ευτυχώς η τοπική κοινωνία μάχεται για το νοσοκομείο και το ΜέΡΑ25 στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων για να καταφέρουν τα αυτονόητα που έχουν στερηθεί εξαιτίας των πολιτικών αυτών και του καθεστώτος φόβου που έχει εγκαθιδρυθεί. 

Το ΜέΡΑ25 ζητάει έλεγχο των συνθηκών εργασίας στο ΓΝΙ, πλήρη στελέχωση των τμημάτων που παρουσιάζουν ελλείψεις, πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά όλων των νοσοκομείων, αυστηρή εποπτεία στο ‘’γυάλινο τραπέζι’’ του συστήματος της Διαύγειας και διακοπή των απευθείας αναθέσεων. 

Παναγιώτης Κυριακόπουλος
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΜέΡΑ25  
ΜέΡΑ 25
Οργάνωση Βάσης Ιεράπετρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos