Μας λείπει η ανθρώπινη επαφή
το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη λίμνη Αγίου Νικολάου

Σε μια λιτή τελετή – χωρίς την παρουσία πολιτών – πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (6/12) ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου,  το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην γραφική Λίμνη της πόλης, από τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό.

Το στόλισμα και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη, κάθε χρόνο σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου, ενώ φέτος απέκτησε μία επιπλέον σημασία, παραμένοντας το σύμβολο των αξιών, σ΄ ένα κόσμο που  άλλαξε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, σε δήλωση του ανέφερε : “Εύχομαι και ελπίζω με τις εξελίξεις που υπάρχουν, να δούμε σύντομα το τέλος αυτής της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε και το καλοκαίρι – όπως δείχνουν τα πράγματα- να είμαστε σε θέση, να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Μας λείπει η ανθρώπινη επαφή, η ανθρώπινη σχέση με ότι αυτό συνεπάγεται. Όμως προτεραιότητα για όλους είναι να ζήσουμε.

Μας λείπει η ανθρώπινη επαφή .....
ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου στη λίμνη

Ουσιαστικά τον τελευταίο καιρό, επιβλήθηκε διακοπή της κοινωνικής και ανθρώπινης ζωής. Όμως δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Ας κάνουμε την “καρδιά μας πέτρα” κι ας ευχηθούμε, ο ερχομός του Κυρίου, να φέρει το ευχάριστο μήνυμα της διατήρησης μας στην ζωή, αφού οι επιστήμονες με τα εμβόλια και τα φάρμακα που εξελίσσονται δείχνουν ότι φτάνουμε στο τέλος, αυτής της πολύ μεγάλης αλλαγής του τρόπου ζωής – ενός τρόπου- που άλλαξε όλα τα δεδομένα παγκοσμίως”.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ευχήθηκε τέλος Χρόνια Πολλά στην πόλη και στους πολίτες.

Στην τελετή παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Κώστας Καστελιανάκης.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos