Μετά την αποκομιδή των απορριμμάτων πλημυρίζουν ξανά οι κάδοι
κάποιοι από τους συμπολίτες, φαίνεται να μην πτοούνται και παρά του γνωρίζουν ότι δεν πραγματοποιείται αποκομιδή απορριμμάτων τις Κυριακές …..

Με απορρίμματα γέμισε το πρωί του Σαββάτου 19/12 η περιοχή του Αλμυρού, των Λακωνίων αλλά και πολλά σημεία της πόλης του Αγίου Νικολάου, με λογής  – λογής αντικείμενα να ξεχειλίζουν στους κάδους συνθέτοντας μια εικόνα που κάθε άλλο παρά εορταστική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου και τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν οι εργαζόμενοι στον ευαίσθητο αυτό τομέα, κάποιοι από τους συμπολίτες, φαίνεται να μην πτοούνται και παρά του γνωρίζουν ότι δεν πραγματοποιείται αποκομιδή απορριμμάτων τις Κυριακές, φροντίζουν να πετούν όχι μόνο τα απορρίμματα, αλλά και ογκώδη αντικείμενα περιμετρικά των κάδων αδιαφορώντας για τα προβλήματα που δημιουργούν.

Μετά την αποκομιδή των απορριμμάτων πλημυρίζουν ξανά οι κάδοι
κούτες, ξύλα, κεραμίδια, παρμπρίζ αυτοκινήτου …..

Όπως έκανε γνωστό ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιώργος Βάρδας,  σε σχετική δήλωση του, σε αυτοψία που ο ίδιος πραγματοποίησε στις παραπάνω περιοχές, διαπίστωσε ότι πίσω από τους κάδους, μετά την αποκομιδή των απορριμμάτων το πρωί του Σαββάτου, συμπολίτες είχαν πετάξει κούτες, ξύλα, κεραμίδια, παρμπρίζ αυτοκινήτου και άλλα απορρίμματα που δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να περισυλλέξουν οι εργαζόμενοι το πρωί της Κυριακής.

Ο ωχαδερφισμός και η αδιαφορία δεν έχουν θέση σε μια συλλογική προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει στον Δήμο, με την συνδρομή εργαζομένων και εθελοντών, τόνισε, επισημαίνοντας ότι μόνο με την συμμετοχή και την προσπάθεια των πολιτών, θα μπορέσει ο Δήμος να παραμείνει καθαρός, ιδιαίτερα στην παρούσα φάση που κρίνεται όσο ποτέ αναγκαίο”.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos