Οδικές παρεμβάσεις σε Ελούντα και Αμμουδάρες
από την υπογραφή των συμβάσεων

Την ανάθεση σε εργοληπτικές εταιρείες δύο έργων που αφορούν παρεμβάσεις αποκατάστασης δρόμων στον οικισμό της Ελούντας του Δήμου Αγίου Νικολάου και στη θέση Αμμουδάρες του Δήμου Ιεράπετρας υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 

Το πρώτο έργο αφορά στην Ελούντα. Πρόκειται για την αντικατάσταση του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα στο κέντρο του οικισμού της Ελούντας, από την είσοδο του οικισμού έως και μέσα στον κεντρικό δρόμο του οικισμού. Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 200.000 περίπου. 

Στο δεύτερο έργο θα γίνει αποκατάσταση του δρόμου καθώς και τεχνικού απορροής που είχαν υποστεί ζημιές στη θέση Αμμουδάρες του Δήμου Ιεράπετρας και έχει προϋπολογισμό 110.000 ευρώ. 

Στην υπογραφή παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος αρμόδια για Τεχνικά Έργα Μαρία Χανιωτάκη – Μυλωνάκη, ο Αν. Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, η Αν. Προϊσταμένη Συγκοινωνιακών Έργων Τζούλια Μπαρτολότζι και ο Νίκος Τζανίδης από το Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Π.Ε. Λασιθίου.

από τη περιφέρεια Κρήτης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos