οι δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση των απορριμμάτων
ο αντιδήμαρχος Γιώργος Βάρδας

Εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης της χώρας και των μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον κορωναϊό, σχετικά μεγάλος αριθμός προσωπικού του Τμήματος Καθαριότητας Ανακύκλωσης έχει λάβει άδεια ειδικού σκοπού ή άλλου είδους άδεια για ευπαθείς ομάδες με αποτέλεσμα τη μείωση του ενεργού προσωπικού και τη δυσκολία καθαρισμού κυρίως των κοινόχρηστων χώρων.

Προκειμένου να διασφαλισθεί η δημόσια υγεία, παρακαλούμε τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση των απορριμμάτων τους, να τα απορρίπτουν τμηματικά στους κάδους και όχι σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους. Επίσης να μην αποθέτουν ογκώδη αντικείμενα κοντά στους κάδους.

Ας συνδράμουμε ΟΛΟΙ στο έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το Δήμο μας καθαρό παρά τις αντίξοες συνθήκες και την ιδιαιτερότητα της κατάστασης.

Παράπονα, παρατηρήσεις και ενημέρωση για θέματα αποκομιδής απορριμμάτων στο τηλ. 2841023839

Συνεννόηση για συλλογή μικρών ποσοτήτων ογκωδών στα τηλ.: 6972209997 για τη ΔΕ Αγίου Νικολάου και 6974415622 για τις ΔΕ Νεάπολης και Βραχασίου.

Τέλος ευχαριστούμε τους δημότες για την κατανόησή τους και το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ώστε να διατηρηθεί ο Δήμος καθαρός.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ε.Δ.

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΔΑΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos