ολοκληρώθηκε το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Ιατρικής
με το προεδρείο του συνεδρίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Ιατρικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, συμμετέχοντας ενεργά στην διοργάνωση, μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης, απέδειξε άλλη μια φορά ότι έχει την εμπειρία και την θέληση – ακολουθώντας τα πρωτόκολλα ασφαλούς διεξαγωγής λόγω της πανδημίας, – να προσφέρει τα μέγιστα, ώστε οι επισκέπτες,, να αποκομίσουν τις καλύτερες των εντυπώσεων και με την υπόσχεση να επανέλθουν είτε ατομικά ή με την διεξαγωγή νέου συνεδρίου.

Άλλωστε, όπως τόνισε ο Δήμαρχος στους χαιρετισμούς του, τόσο στην έναρξη, όσο και στην λήξη του συνεδρίου «η εδραίωση του συνεδριακού τουρισμού είναι κάτι το ιδιαίτερα επιθυμητό για την δημοτική αρχή, δεδομένου ότι συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, δημιουργώντας παράλληλα συνέργειες μεταξύ διάφορων επαγγελματικών ομάδων, προκαλώντας την αύξηση των κερδών της τοπικής κοινωνίας σύμφωνα και με στοιχεία του ΕΟΤ,με την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου να συμφωνεί και να μην αποκλείει την διεξαγωγή εκ νέου του συνεδρίου, στον δήμο .

Όπως άλλωστε επεσήμαναν τόσο, η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 21ου πανελλήνιου συνεδρίου ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α και ομότιμη καθηγήτρια Αναισθησιολογίας και Θεραπείας Πόνου, της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Ιωάννα Σιαφάκα και η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Θεραπείας πόνου και παρηγορητικής φροντίδας Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας Θεραπείας Πόνου και Παρηγορητικής Αγωγής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθηνά Βαδαλούκα, είναι από τις ελάχιστες φορές – αν όχι η μοναδική – που υπήρξε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και κινητοποίηση από την δημοτική αρχή, ώστε να διεξαχθούν όλα με ασφάλεια, προσφέροντας, παράλληλα, στους συνέδρους την οργανωμένη δυνατότητα να γνωρίσουν τον τόπο, τον πολιτισμό και τις γεύσεις του.

Ο Δήμος, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους τους συμμετέχοντες σ αυτή την διαδικασία, αλλά κυρίως σε εκείνους που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Συγκεκριμένα, ευχαριστεί  θερμά για την άμεση ανταπόκριση αλλά και την καθοριστική συμβολή στην επιτυχία του συνεδρίου :

• την εταιρεία «NOSTOS TOURS» και τον ιδιοκτήτη της κ. Γιάννη Λαπιδάκη, για την περιήγηση των συνέδρων στον κόλπο του Μεραμβέλλου.

• την εταιρεία «Σιγανός Α.Ε.» για την ευγενική χορηγία κρασιών και ποτών στους συνέδρους κατά την διάρκεια του περίπλου.

• το ΚΤΕΛ και ιδιαίτερα τον κ Καρπαθιωτάκη, για την μεταφορά των συνέδρων την ημέρα του περίπλου, αλλά και για το δείπνο που διοργανώθηκε στην Πλαζ του ΕΟΤ.

• την ΠΛΕΑΜ και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Παπαγιαννάκη για την δυνατότητα περιήγησης κάποιων εκ των ομιλητών του εξωτερικού στο Λαογραφικό Μουσείο της Νεάπολης.

• την κ. Μιράντα Σπίθα για την ξενάγηση των ομιλητών στο χώρο του Μουσείου, προσφέροντας τους μια ευχάριστη επαφή με την λαογραφία του τόπου.

• την κ. Παρούλα Κουτσάκη πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων, όπως και τον κ. Δημήτρη Μόσχου και τους χορευτές του, που παρουσίασαν στους συνέδρους, παραδοσιακούς χορούς, στο δείπνο που παρατέθηκε στην Πλαζ του ΕΟΤ. •Επίσης, τους εθελοντές που συμμετείχαν, αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου και των οργανισμών που συνέβαλαν κατά τον καλύτερο τρόπο στην επιτυχία του συνεδρίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos