ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου
από τη συνάντηση

Τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό επισκέφθηκε την Τετάρτη 4 Αυγούστου στο γραφείο του ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κατσαγκόλης Αθανάσιος. Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Διευθυντή Εκπαίδευσης για τον προγραμματισμό του Δήμου σε θέματα που αφορούν στη σχολική στέγη.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος είπε ότι στη συνάντηση που είχε με τους Διευθυντές του Γυμνασίου και ΓΕΛ Νεάπολης αποφάσισαν να γίνει η μεταφορά πρώτα του ΓΕΛ Νεάπολης και στη συνέχεια του Γυμνασίου Νεάπολης στο ΕΠΑΛ Νεάπολης για να προχωρήσουν οι εργασίες που αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση και αποκατάσταση των φθορών του κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης. Επίσης διαβεβαίωσε ότι από τις Υπηρεσίες του Δήμου έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι αίθουσες που χρειάζεται το 3ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου να έχουν εγκατασταθεί στις αρχές του Σεπτέμβρη. Παράλληλα ενημέρωσε για τη μεγάλη εργολαβία που αφορά στις μονώσεις – συντηρήσεις Δημοτικών & Σχολικών Κτιρίων η οποία έχει ήδη ξεκινήσει από το ΕΠΑΛ Νεάπολης. Τέλος ο Δήμαρχος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εκπόνηση της μελέτης για το σχολικό συγκρότημα στην περιοχή της Μεσοράχης και επιβεβαίωσε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να συνδράμει με κάθε τρόπο στην επίλυση των θεμάτων που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Στη συνάντηση επίσης παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Ορφανάκης Βασίλειος ο οποίος ανάφερε ότι τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίου Νικολάου είναι ήδη έτοιμα και έχουν προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η χρηματοδότηση από το κεντρικό κράτος προς τη Σχολική Επιτροπή γίνεται ομαλά και αυτό επιτρέπει να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός.

Ο κ. Αθανάσιος Κατσαγκόλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την όλη υποστήριξη τόσο του ίδιου του Δημάρχου Αγ. Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού όσο και του  προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Βασίλη Ορφανάκη σε θέματα που άπτονται της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η συμπαράσταση για παράδειγμα του Δήμου με τη διενέργεια rapid test στους εκπαιδευτικούς στη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς ήταν κάτι πολύ σημαντικό όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Κατσαγκόλης

Εκ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos