Παλλαϊκό συλλαλητήριο για το νοσοκομείο Ιεράπετρας

Τέλος πια στον καθησυχασμό ότι όλα δουλεύουν ρολόι στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας! Το Νοσοκομείο μας υποβαθμίζεται κάθε μέρα και περισσότερο! Οι Γιατροί μας φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον… (και έπεται και συνέχεια). Η νέα προκήρυξη που βγαίνει τώρα περιλαμβάνει ψίχουλα σε Ιατρικό, Νοσηλευτικό κ λοιπό προσωπικό για το νοσοκομείο μας…

Απ τις 11 θέσεις Ιατρικού προσωπικού που ζητούσαμε έχουν προκηρύξει μόνο ΜΙΑ παθολόγου! Όσο αφορά το νοσηλευτικό προσωπικό έχει προκηρυχθεί 1 θέση ΤΕ και 1 θέση ΔΕ! Το Νοσοκομείο μας δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στη Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας!

Το Νοσοκομείο μας δεν υπάρχει στον καινούργιο Υγειονομικό χάρτη! Οι ιθύνοντες της Δημόσιας Υγείας έχουν ήδη αποφασίσει τα πεπραγμένα για το νοσοκομείο της Ιεράπετρας! Ο κύβος ερρίφθη Κυρίες και Κύριοι! Το Γ.Ν. – Κ.Υ Ιεράπετρας πλέον θα περιοριστεί μόνο σε Κ.Υ. Ιεράπετρας. Δλδ δε θα χειρουργεί και δε θα νοσηλεύει. Ο κόσμος της Ιεράπετρας οφείλει να γνωρίζει πια την Αλήθεια!!

Γι αυτό το λόγο ανταποκρινόμαστε και συμμετέχουμε στο κάλεσμα των Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στο

ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 7μμ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Το κάναμε πριν 10 χρόνια… Θα το κάνουμε και τώρα. Αυτή τη φορά είναι πιο επιτακτική η ανάγκη να δώσουμε τη μεγάλη μάχη, είναι θέμα επιβίωσης και παρακαταθήκης στις επόμενες γενιές!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ… ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos