Παρέμβαση της ΠΟΕΔΗΝ για απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά στο Νοσοκομείο Αγ Νικολάου
Πρόκειται για ένα άτομο που, μιλά προσβλητικά…….

Με επιστολή της προς τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη και με την αναπληρώτρια υπουργό υγείας κ. Γκάγκα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ κατόπιν απόφασης του Γενικού Συμβουλίου παρεμβαίνει για το θέμα της απαξιωτικής και προσβλητικής συμπεριφοράς προς εργαζομένους από διορισμένο μέλος του ΔΣ στο Νοσοκομείο Αγ Νικολάου.

Στην επιστολή της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:

Με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου 23/05/2022 θα θέλαμε να σας αναφέρουμε τη συνεχιζόμενη απαξιωτική και προσβλητική προς τους εργαζόμενους συμπεριφορά από εξωνοσοκομειακό μέλος του ΔΣ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου Νοσοκομείου διορισμένο από την κυβέρνηση .

Πρόκειται για ένα άτομο που, χωρίς να προβλέπεται, βρίσκεται καθημερινά στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου, μιλά προσβλητικά, απειλητικά και δίνει εντολές σε εργαζόμενους, και δημιουργεί επεισόδια με δυνατές φωνές και φραστικές επιθέσεις που διαταράσσουν την ηρεμία του Νοσοκομείου, το πιο πρόσφατο εις βάρος του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων και μέλους του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ.

Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας για να σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές και να αποκατασταθεί η ηρεμία στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ”

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos