Προμήθεια αυτοδιαγνωστικών τεστ για τους μαθητές στον δήμο Ιεράπετρας
Καλαντζάκης, Ρουμελιωτάκη, Αστροπεκάκης

Λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας αυτοδιαγνωστικών τεστ για τον κορωνοϊό Covid-19 στα φαρμακεία, πολλοί εκπαιδευτικοί και μαθητές δεν κατέστη δυνατό να τα προμηθευτούν, ώστε να προβούν στον απαραίτητο αυτοδιαγνωστικό έλεγχο, πριν την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία.

Ο Δήμος Ιεράπετρας και συγκεκριμένα η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Επιτροπή του Δήμου, προβήκαν άμεσα στην προμήθεια 700 αυτοδιαγνωστικών τεστ κι ενημέρωσαν όλους τους Διευθυντές των σχολείων,  να προσέλθουν στα γραφεία του Δήμου και να παραλάβουν τα self test, το πρωί της Δευτέρας στις 7:00, ώστε να τα διανείμουν σε όσους γονείς δεν κατόρθωσαν να τα προμηθευτούν από τα φαρμακεία.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης: «Χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής όλα τα σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν από την πρώτη ημέρα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Θέλουμε τα σχολεία να επαναλειτουργήσουν χωρίς προβλήματα, τηρώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ως Δημοτική Αρχή θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου εκπαιδευτικοί και μαθητές να παραμείνουν υγιείς.

Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη και τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, για την τάχιστη επίλυση του ανωτέρω προβλήματος».

από τον δήμο Ιεράπετρας

Δήμος Ιεράπετρας – Επίσημος Ιστοχώρος Διοικητικής ενημέρωσης (ierapetra.gov.gr)

Στην Κοινότητα της Παχειάς Άμμου ο δήμαρχος Ιεράπετρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos