Στην 197η Επέτειο του Ολοκαυτώματος του νησιού ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου
από τις εκδηλώσεις

Με μια σειρά λαμπρών εκδηλώσεων, ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου, τίμησε την 197η Επέτειο του Ολοκαυτώματος του νησιού. Στις τριήμερες εκδηλώσεις που ξεκίνησαν το Σάββατο 5/6, παρέστησαν οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός και Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Κάσου κ. Μιχάλη Ερωτόκριτου.

Αναφερόμενος στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για την επέτειο του Ολοκαυτώματος της νήσου Κάσου , ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός,  δήλωσε : “ Είχα την χαρά, να συναντηθώ με τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Ερωτόκριτο και να συζητήσουμε θέματα που σχετίζονται με την διεύρυνση της επικοινωνίας  μας, αλλά  και της βοήθειας και της συνεργασίας που μπορούμε να έχουμε με τον μικρό αλλά τόσο σημαντικό δήμο.

Στην 197η Επέτειο του Ολοκαυτώματος του νησιού ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου
ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου καταθέτει στο μνημείο των πεσόντων

Οι εορταστικές εκδηλώσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, μας έδωσαν αν μη τι άλλο την δυνατότητα να θυμηθούμε αλλά και να τιμήσουμε όλους όσους θυσιάστηκαν για να είναι η πατρίδα και τα νησιά μας ελεύθερα.

Όλους όσους αντιστάθηκαν στην βαρβαρότητα του ολοκαυτώματος και έδωσαν την ίδια τους την ζωή για τον μοναδικό αυτό τόπο.  Η Κάσος είναι αναμφίβολα ένα σύμβολο αγώνα, θυσίας και αναγέννησης”.

Τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, συνόδευσε ο Γ.Γ του Δήμου κ. Γιάννης Στεφανάκης.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos